ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentLuxury Adventskalender från Molton Brown är en underbar skönhetkalender

Köp Molton Brown Luxury Adventskalender innan det är för sent

Information om Luxury Adventskalender från Molton Brown kan du hitta nedan.

ButikPris
1599 kr
2000 kr

Luxury Adventskalender är en ljuvlig och väldoftande skönhetkalender som har 24 spännande luckor med parfymer, krämer och smink från Molton Brown. Luxury Adventskalender från Molton Brown är en underbar skönhetkalender. Skäm bort dig själv. eller någon du tycker om med 24 väldoftande gåvor.

Värdet på produkterna i Molton Brown Luxury Adventskalender är hela 3 270 kr så du sparar 1 671 kr om du köper denna kalendern istället för produkterna lösa. Risken är dock stor att andra också ser denna möjlighet och därför gäller det för dig att vara först. Vikten på Luxury Adventskalender inklusive boxen är 2200 gram.

👍👍👍👍👍👍👍👍
Molton Brown Luxury Adventskalender får utmärkta åtta i prisvärdhet av tio möjliga genom sin höga kvalité på skönhetkalendern.

ParameterInformation
Bild
TillverkareMolton Brown
ProduktLuxury Adventskalender
Typ av kalenderSkönhet
Antal luckor24 st
Bruttovikt2200 gram
Produkternas värde3 270 kr
Du sparar1 671 kr
Prisvärdhet★★★★★★★★☆☆
Bästa pris1 599 kr

Fira med stil och räkna ner till en glädjefylld julafton med vår sensationellt lyxiga adventskalender, fylld av spännande dofter, badklassiker med mera. Skäm bort dig själv varje dag med nya doftupplevelser eller ge dem som förtjänar det mest en oväntad extravagans.

Totalt kan du hitta 16 stycken skönhetkalendrar som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en skönhetkalender från Molton Brown här och det är denna kalender.

Video på skönheten Molton Brown Luxury Adventskalender


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsBäst kalenderNyheter