ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentKola i Choklad-kalender från Pärlans konfektyr är en underbar chokladkalender
A--0A-EG - EX - M2-0

Köp Pärlans konfektyr Kola i Choklad-kalender innan det är för sent

Information om Kola i Choklad-kalender från Pärlans konfektyr kan du hitta nedan.

ButikPris
395 kr

Kola i Choklad-kalender från Pärlans konfektyr är en fantastiskt god chokladkalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 24 välsmakande luckorna. Kola i Choklad-kalender från Pärlans konfektyr är en underbar chokladkalender.

Chokladkalendern Pärlans konfektyr Kola i Choklad-kalender har måtten 270x270x22 mm. Vikten på innehållet i Kola i Choklad-kalender är 300 gram. Kilopriset för denna kalender med choklad är 759 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kola i Choklad-kalender når upp till höga (9/10) och är ett utmärkt val men skynda dig för denna chokladkalendern kommer ta slut långt innan december.

ParameterInformation
Bild
TillverkarePärlans konfektyr
ProduktKola i Choklad-kalender
Typ av kalenderChoklad
Antal luckor24 st
Nettovikt300 gram
Längd270 mm
Bredd270 mm
Höjd22 mm
Pris per gram0,76 kr/g
Prisvärdhet★★★★★★★★★☆
Bästa pris395 kr

En julkalender för kolaälskaren! 24 bitar mjuk kola, kokade på klassiskt vis av grädde och smör, täckta med bästa sortens choklad från franska Michel Cluizel. Alla med sin egna karaktär – fruktiga, kryddiga, nötiga, salta, söta, klassiska, udda, barnsliga och vuxna.

Totalt kan du hitta 13 stycken chokladkalendrar som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en chokladkalender från Pärlans konfektyr här och det är denna kalender.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EG - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EG - EX - M2-2 I-EG - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsBäst kalenderNyheter