A--0A-EX - EX - M2-0

Skaffa Amorelie Luxury Erotisk Adventskalender 2022 innan den är slut

Information om Luxury Erotisk Adventskalender från Amorelie kan du hitta nedan.

ButikPris
2495 kr

Luxury Erotisk Adventskalender är en sensuell vuxenkalender från 2022 som gör att ni sparar 3 705 kr och samtidigt har otroligt kul när ni öppnar de 24 kittlande luckorna. Luxury Erotisk Adventskalender år 2022 från Amorelie är en spännande vuxenkalender. Kom minst tjugofyra gånger innan tomten!

Värdet på produkterna i Amorelie Luxury Erotisk Adventskalender är hela 6 200 kr så du sparar 3 705 kr om du köper denna kalender istället för att köpa produkterna lösa. Risken är dock stor att andra också ser denna möjlighet och därför gäller det för dig att vara först. Vuxenkalendern Amorelie Luxury Erotisk Adventskalender har måtten 390x370x90 mm. Vikten på Luxury Erotisk Adventskalender inklusive boxen är 1690 gram.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Luxury Erotisk Adventskalender 2022 når upp till höga (9/10) och är ett utmärkt val men skynda dig för denna vuxenkalendern kommer ta slut långt innan december.

ParameterInformation
Bild
TillverkareAmorelie
ProduktLuxury Erotisk Adventskalender
Typ av kalenderVuxenleksaker
Antal luckor24 st
Bruttovikt1690 gram
Längd390 mm
Bredd370 mm
Höjd90 mm
Produkternas värde6 200 kr
Du sparar3 705 kr
Prisvärdhet★★★★★★★★★☆
Bästa pris2 495 kr

Denna premium-kalender innehåller 24 sensuella överraskningar som garanterat drar ner både julstrumpor och annat på mottagaren! I luckorna gömmer sig bland annat leksaker från märken som Womanizer, Vou, Moqqa och Kink

Totalt kan du hitta 10 stycken vuxenkalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här.

Luxury Erotisk Adventskalender 2022 är en väldigt sensuell vuxenkalender som ger dig och din partner en riktig nytändning i era heta lekar. Denna vuxenkalendern från Amorelie har 24 vällustiga luckor att öppna för den som är lusten. Denna erotiska kalender har måtten 39x37x9 cm. Tänk på att vuxenkalendrar nästan alltid tar slut tidigt eftersom priset är väldigt lågt i förhållande till värdet på innehållet.

Video på vuxenkalendern Amorelie Luxury Erotisk Adventskalender 2022


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter