A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Franzis Volkswagen Golf GTI Adventskalender 2022 för snart är de slut

Information om Volkswagen Golf GTI Adventskalender från Franzis kan du hitta nedan.

ButikPris
649 kr

Volkswagen Golf GTI Adventskalender från år 2022 är en kul och kreativ leksakskalender som har 24 spännande och inspirerande luckor från Franzis. Volkswagen Golf GTI Adventskalender 2022 från Franzis är riktigt rolig leksakskalender. Julen är en tid fylld med traditioner och nostalgiska inslag.

Leksakskalendern Franzis Volkswagen Golf GTI Adventskalender har måtten 340x290x45 mm. Vikten på Volkswagen Golf GTI Adventskalender inklusive boxen är 750 gram.

👍👍👍👍👍👍👍
Volkswagen Golf GTI Adventskalender 2022 från Franzis är en prisvärd leksakskalender som riskerar att ta slut i butikerna snabbt.

ParameterInformation
Bild
TillverkareFranzis
ProduktVolkswagen Golf GTI Adventskalender
Typ av kalenderLeksaker
Antal luckor24 st
Bruttovikt750 gram
Längd340 mm
Bredd290 mm
Höjd45 mm
Prisvärdhet★★★★★★★☆☆☆
Bästa pris649 kr

Föreställ dig julkalendern du tidigare bara vågat drömma om. Visst består den av 24 luckor som innehåller bildelar och byggs ihop till en exakt avbild av det tyska mästerverket Volkswagen Golf GTI?

Totalt kan du hitta 23 stycken leksakskalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Sammanlagt har Franzis med 10 stycken leksakskalendrar som vi kan rekommendera dig att titta vidare på.

Leksakskalendern Volkswagen Golf GTI Adventskalender är en väldigt kul barnkalender som ger ert barn de utmaningar som barnet hjärna mår bra av. Denna leksakskalender från Franzis har 24 spännande luckor att öppna i en inspirierande förpackning som har måtten 34.0x29.0x4.5 cm. Leksakskalendrar är bland de adventskalendrar som tar slut väldigt tidigt på säsongen, ofta redan i oktober.

Video på leksakskalendern Franzis Volkswagen Golf GTI Adventskalender 2022


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter