A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Baileys XL Adventskalender 2022 innan det är för sent

Information om XL Adventskalender från Baileys kan du hitta nedan.

ButikPris
299 kr

XL Adventskalender år 2022 från Baileys är en fantastiskt god chokladkalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 24 välsmakande luckorna. XL Adventskalender 2022 från Baileys är en underbar chokladkalender. Räkna ner till julafton som aldrig förr med denna chokladkalender för vuxna!

Chokladkalendern Baileys XL Adventskalender har måtten 460x460x40 mm. Vikten på innehållet i XL Adventskalender är 340 gram. Kilopriset för denna kalender med choklad är 879 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍
XL Adventskalender 2022 är en mycket trevlig chokladkalender och får sex av maximala tio i prisvärdhet.

ParameterInformation
Bild
TillverkareBaileys
ProduktXL Adventskalender
Typ av kalenderChoklad
Antal luckor24 st
Nettovikt340 gram
Längd460 mm
Bredd460 mm
Höjd40 mm
Pris per gram0,88 kr/g
Hållbarhet>3 mån
Prisvärdhet★★★★★★☆☆☆☆
Bästa pris299 kr

Tänker du att chokladkalendrar bara är till för barn är det dags att tänka om! Visst, som vuxen ställer du kanske liiite högre krav på kalenderns innehåll, och det är just därför du ska unna dig den ultimata chokladkalendern för vuxna: Baileys-kalendern! Choklad och likör är ju lite av en drömkombo, och nu kan du räkna ner till julafton med goda tryffelkulor som smälter i munnen!

Totalt kan du hitta 17 stycken chokladkalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en chokladkalender från Baileys här och det är denna kalender.

Chokladkalendern XL Adventskalender är en väldigt god kalender för dig som uppskattar choklad av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna chokladkalender från Baileys kom 2022 och har 24 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du  gram underbar lyx i en 46x46x4 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom chokladkalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.

Video på chokladkalendern Baileys XL Adventskalender 2022


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter