A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Wally and Whiz Vingummi Adventskalender 2022 innan det är för sent

Information om Vingummi Adventskalender från Wally and Whiz kan du hitta nedan.

ButikPris
499 kr

Vingummi Adventskalender år 2022 från Wally and Whiz är en fantastiskt god godiskalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 24 välsmakande luckorna. Vingummi Adventskalender 2022 från Wally and Whiz är en underbar godiskalender. Den perfekta julkalendern för dig som önskar att dela den med din partner, en vän eller familjen.

Godiskalendern Wally and Whiz Vingummi Adventskalender har måtten 315x179x92 mm. Vikten på innehållet i Vingummi Adventskalender är 264 gram. Kilopriset för denna kalender med godis är 1 701 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍
Vingummi Adventskalender 2022 från Wally and Whiz är en prisvärd godiskalender som riskerar att ta slut i butikerna snabbt.

ParameterInformation
Bild
TillverkareWally and Whiz
ProduktVingummi Adventskalender
Typ av kalenderGodis
Antal luckor24 st
Bruttovikt1360 gram
Nettovikt264 gram
Längd315 mm
Bredd179 mm
Höjd92 mm
Pris per gram1,70 kr/g
Prisvärdhet★★★★★★★☆☆☆
Bästa pris449 kr

Danska Wally and Whiz tillverkar lyxigt och veganskt vingummi som enbart innehåller naturliga färger och smaksättare. Oslagbara kombinationer av frukt och bär ger smak åt godiset, och varje kalenderlucka innehåller en påse med smarriga och säsongsbetonade smaker.

Totalt kan du hitta 10 stycken godiskalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Sammanlagt har Wally and Whiz med 3 stycken godiskalendrar som vi kan rekommendera dig att titta vidare på.

Godiskalendern Vingummi Adventskalender är en väldigt god kalender för dig som uppskattar godis av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna godiskalender från Wally and Whiz kom 2022 och har 24 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du 1360 gram underbar lyx i en 31.5x17.9x9.2 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom godiskalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.

Video på godiskalendern Wally and Whiz Vingummi Adventskalender 2022


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter