A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Heavenly by Schöttinger Julkalender med praliner 2022 innan det är för sent

Information om Julkalender med praliner från Heavenly by Schöttinger kan du hitta nedan.

ButikPris
499 kr

Julkalender med praliner år 2022 från Heavenly by Schöttinger är en fantastiskt god chokladkalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 24 välsmakande luckorna. Julkalender med praliner 2022 från Heavenly by Schöttinger är en underbar chokladkalender. Få en himmelskt god upplevelse med en fantastisk julkalender med lyxig konfekt!

Chokladkalendern Heavenly by Schöttinger Julkalender med praliner har måtten 305x305x55 mm. Vikten på innehållet i Julkalender med praliner är 300 gram. Kilopriset för denna kalender med choklad är 1 663 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍👍
Heavenly by Schöttinger Julkalender med praliner 2022 får utmärkta åtta i prisvärdhet av tio möjliga genom sin höga kvalité på chokladkalendern.

ParameterInformation
Bild
TillverkareHeavenly by Schöttinger
ProduktJulkalender med praliner
Typ av kalenderChoklad
Antal luckor24 st
Nettovikt300 gram
Längd305 mm
Bredd305 mm
Höjd55 mm
Pris per gram1,66 kr/g
Prisvärdhet★★★★★★★★☆☆
Bästa pris499 kr

Kalendern består av chokladkonfektyr med den bästa mandeln, marsipanen och lakritsen. Ena dagen får du njuta av marsipankulor omgivna av mörk choklad, päron och cognac, en annan dag syrliga lakritskulor med vit choklad och passionsfrukt och en tredje dag får du mumsa i dig chokladpraliner med krispiga mandlar och hallonpulver.

Totalt kan du hitta 17 stycken chokladkalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en chokladkalender från Heavenly by Schöttinger här och det är denna kalender.

Chokladkalendern Julkalender med praliner är en väldigt god kalender för dig som uppskattar choklad av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna chokladkalender från Heavenly by Schöttinger kom 2022 och har 24 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du  gram underbar lyx i en 30.5x30.5x5.5 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom chokladkalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter