ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentAdvent Calendar från Babor är en underbar skönhetkalender

Köp Babor Advent Calendar innan det är för sent

Information om Advent Calendar från Babor kan du hitta nedan.

ButikPris
524 kr
585 kr

Advent Calendar är en ljuvlig och väldoftande skönhetkalender som har 24 spännande luckor med parfymer, krämer och smink från Babor. Advent Calendar från Babor är en underbar skönhetkalender.

Värdet på produkterna i Babor Advent Calendar är hela 899 kr så du sparar 375 kr om du köper denna kalendern istället för produkterna lösa. Risken är dock stor att andra också ser denna möjlighet och därför gäller det för dig att vara först. Vikten på Advent Calendar inklusive boxen är 1230 gram.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Advent Calendar når upp till höga (9/10) och är ett utmärkt val men skynda dig för denna skönhetkalendern kommer ta slut långt innan december.

ParameterInformation
Bild
TillverkareBabor
ProduktAdvent Calendar
Typ av kalenderSkönhet
Antal luckor24 st
Bruttovikt1230 gram
Produkternas värde899 kr
Du sparar375 kr
Prisvärdhet★★★★★★★★★☆
Bästa pris524 kr

Årets Adventskalender med tema ”with love” bjuder på 24 ampuller som ger din hud kärlek. En ny överraskning varje dag, en kärleksförklaring till din hud. Liten till storlek. Stor effekt. Den här 24-dagars kuren ger din hud värdefulla aktiva ingredienser som bygger upp, skyddar och ökar hudens fasthet.

Totalt kan du hitta 16 stycken skönhetkalendrar som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en skönhetkalender från Babor här och det är denna kalender.

Video på skönheten Babor Advent Calendar


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsBäst kalenderNyheter