A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Babor Advent Calendar 2022 innan det är för sent

Information om Advent Calendar från Babor kan du hitta nedan.

ButikPris
899 kr
899 kr

Advent Calendar år 2022 är en ljuvlig och väldoftande skönhetskalender som har 24 spännande luckor med parfymer, krämer och smink från Babor. Advent Calendar 2022 från Babor är en underbar skönhetskalender. Bakom 24 luckor döljer sig små mästerverk, noga utvalda ampuller som skyddar ett värdefullt innehåll.

Värdet på produkterna i Babor Advent Calendar är hela 1 954 kr så du sparar 1 235 kr om du köper denna kalender istället för att köpa produkterna lösa. Risken är dock stor att andra också ser denna möjlighet och därför gäller det för dig att vara först. Vikten på Advent Calendar inklusive boxen är 1230 gram.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Advent Calendar 2022 når upp till höga (9/10) och är ett utmärkt val men skynda dig för denna skönhetskalendern kommer ta slut långt innan december.

ParameterInformation
Bild
TillverkareBabor
ProduktAdvent Calendar
Typ av kalenderSkönhet
Antal luckor24 st
Bruttovikt1230 gram
Produkternas värde1 954 kr
Du sparar1 235 kr
Prisvärdhet★★★★★★★★★☆
Bästa pris719 kr

Årets Adventskalender med tema ”with love” bjuder på 24 ampuller som ger din hud kärlek. En ny överraskning varje dag, en kärleksförklaring till din hud. Liten till storlek. Stor effekt. Den här 24-dagars kuren ger din hud värdefulla aktiva ingredienser som bygger upp, skyddar och ökar hudens fasthet.

Totalt kan du hitta 29 stycken skönhetskalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en skönhetskalender från Babor här och det är denna kalender.

Skönhetskalendern Advent Calendar 2022 är en fantastisk kalender för dig som uppskattar goda lukter, välgörande krämer, härliga färger och smink av hög kvalité. Denna skönhetskalender från Babor har 24 spännande luckor att öppna i en vacker kartong som totalt väger 1230 gram. Skönhetskalendrar är de adventskalendrar som tar slut väldigt tidigt under 2022, ibland redan i början på oktober.

Video på skönhetskalendern Babor Advent Calendar 2022


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter