A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Lauenstein Adventskalender Hus 2022 innan det är för sent

Information om Adventskalender Hus från Lauenstein kan du hitta nedan.

ButikPris
379 kr

Adventskalender Hus år 2022 från Lauenstein är en fantastiskt god chokladkalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 24 välsmakande luckorna. Adventskalender Hus 2022 från Lauenstein är en underbar chokladkalender. Ett underbart sätt att räkna ner till jul.

Chokladkalendern Lauenstein Adventskalender Hus har måtten 270x240x200 mm. Vikten på innehållet i Adventskalender Hus är 300 gram. Kilopriset för denna kalender med choklad är 1 263 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Adventskalender Hus 2022 når upp till höga (9/10) och är ett utmärkt val men skynda dig för denna chokladkalendern kommer ta slut långt innan december.

ParameterInformation
Bild
TillverkareLauenstein
ProduktAdventskalender Hus
Typ av kalenderChoklad
Antal luckor24 st
Nettovikt300 gram
Längd270 mm
Bredd240 mm
Höjd200 mm
Pris per gram1,26 kr/g
Prisvärdhet★★★★★★★★★☆
Bästa pris379 kr

Kan detta vara den finaste adventskalendern i år? Lauensteiners Adventshaus är en speciell chokladkalender som levereras i en kartong och sedan vecklas ut till ett vackert korsvirkeshus med bara några enkla steg. Huset har 24 luckor och innehåller handgjorda tryfflar och praliner av den finaste chokladen.

Totalt kan du hitta 17 stycken chokladkalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Sammanlagt har Lauenstein med 3 stycken chokladkalendrar som vi kan rekommendera dig att titta vidare på.

Chokladkalendern Adventskalender Hus är en väldigt god kalender för dig som uppskattar choklad av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna chokladkalender från Lauenstein kom 2022 och har 24 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du  gram underbar lyx i en 27x24x20 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom chokladkalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter