A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Pixi Pixiadventskalender Lisa Moroni 2022 för snart är de slut

Information om Pixiadventskalender Lisa Moroni från Pixi kan du hitta nedan.

Pixiadventskalender Lisa Moroni från 2022 är en kul och kreativ bokkalender som har 24 spännande och inspirerande texter från Pixi. Pixiadventskalender Lisa Moroni 2022 från Pixi är riktigt rolig bokkalender. Glöm choklad och plastprylar och satsa på lässtunder tillsammans istället-

Bokkalendern Pixi Pixiadventskalender Lisa Moroni har måtten 505x386x8 mm. Vikten på Pixiadventskalender Lisa Moroni inklusive boxen är 3000 gram.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Pixiadventskalender Lisa Moroni 2022 når upp till höga (9/10) och är ett utmärkt val men skynda dig för denna bokkalendern kommer ta slut långt innan december.

ParameterInformation
Bild
TillverkarePixi
ProduktPixiadventskalender Lisa Moroni
Typ av kalenderBok
Antal luckor24 st
Bruttovikt3000 gram
Längd505 mm
Bredd386 mm
Höjd8 mm
Prisvärdhet★★★★★★★★★☆
Bästa pris189 kr

Här har vi samlat 24 härliga Pixiböcker i en rolig julkalender, sagolikt illustrerad av Lisa Moroni. Bakom luckorna hittar du sagor om julen, vardagsberättelser, humorpärlor och mycket mer.

Totalt kan du hitta 3 stycken bokkalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en bokkalender från Pixi här och det är denna kalender.

Bokkalendern Pixiadventskalender Lisa Moroni är en väldigt kul bokkalender från Pixi vilken kom 2022 som ger ert barn de läsutmaningar som barnet är behöver. Denna bokkalender från har 24 fängslande berättelser förpackade inom måtten 50.5x38.6x0.8 cm. Bokkalendrar är bland bästa de adventskalendrar som tar slut väldigt tidigt på säsongen, ofta redan i oktober.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter