A--0A-EX - EX - M2-0

Köp The Body Shop Share the Joy Advent Calendar 2022 innan det är för sent

Information om Share the Joy Advent Calendar från The Body Shop kan du hitta nedan.

Share the Joy Advent Calendar år 2022 är en ljuvlig och väldoftande skönhetskalender som har 24 spännande luckor med parfymer, krämer och smink från The Body Shop. Share the Joy Advent Calendar 2022 från The Body Shop är en underbar skönhetskalender. Räkna ner till julafton med 24 oemotståndliga överraskningar som gömmer sig inuti vår Share The Joy Advent Calendar.

Skönhetskalendern The Body Shop Share the Joy Advent Calendar har måtten 310x280x83 mm. Vikten på Share the Joy Advent Calendar inklusive boxen är 1700 gram.

👍👍👍👍👍👍👍
Share the Joy Advent Calendar 2022 från The Body Shop är en prisvärd skönhetskalender som riskerar att ta slut i butikerna snabbt.

ParameterInformation
Bild
TillverkareThe Body Shop
ProduktShare the Joy Advent Calendar
Typ av kalenderSkönhet
Antal luckor24 st
Bruttovikt1700 gram
Längd310 mm
Bredd280 mm
Höjd83 mm
Prisvärdhet★★★★★★★☆☆☆
Bästa pris595 kr

Årets adventskalender har en fantastisk ny pop-up konstruktion som direkt får sinnena att komma i julstämning. Dessutom är den fullproppad med underbara godsaker för hela kroppen.

Totalt kan du hitta 29 stycken skönhetskalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Sammanlagt har The Body Shop med 3 stycken skönhetskalendrar som vi kan rekommendera dig att titta vidare på.

Skönhetskalendern Share the Joy Advent Calendar 2022 är en fantastisk kalender för dig som uppskattar goda lukter, välgörande krämer, härliga färger och smink av hög kvalité. Denna skönhetskalender från The Body Shop har 24 spännande luckor att öppna i en vacker kartong som totalt väger 1700 gram. Skönhetskalendrar är de adventskalendrar som tar slut väldigt tidigt under 2022, ibland redan i början på oktober.

Video på skönhetskalendern The Body Shop Share the Joy Advent Calendar 2022


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter