A--0A-EX - EX - M2-0

Köp MyMuesli Grötkalender 2022 innan det är för sent

Information om Grötkalender från MyMuesli kan du hitta nedan.

ButikPris
699 kr

Grötkalender år 2022 från MyMuesli är en fantastiskt god godiskalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 15 välsmakande luckorna. Grötkalender 2022 från MyMuesli är en underbar godiskalender. Gröt är också godis för kropp och själ.

Godiskalendern MyMuesli Grötkalender har måtten 400x400x400 mm. Vikten på innehållet i Grötkalender är 1080 gram. Kilopriset för denna kalender med godis är 647 kr/kg.

👍👍👍👍
Med Grötkalender får du en godiskalender som inte riktigt når upp till den absoluta toppen utan bara 4 av 10 i prisvärdhet.

ParameterInformation
Bild
TillverkareMyMuesli
ProduktGrötkalender
Typ av kalenderGodis
Antal luckor15 st
Nettovikt1080 gram
Längd400 mm
Bredd400 mm
Höjd400 mm
Pris per gram0,65 kr/g
Prisvärdhet★★★★☆☆☆☆☆☆
Bästa pris699 kr

Grötkalendern från MyMuesli låter dig räkna ner till jul med ekologisk havregrynsgröt i många annorlunda och goda smaker – finns det ett bättre sätt att börja en mörk decembermorgon på?!

Totalt kan du hitta 10 stycken godiskalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en godiskalender från MyMuesli här och det är denna kalender.

Godiskalendern Grötkalender är en väldigt god kalender för dig som uppskattar godis av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna godiskalender från MyMuesli kom 2022 och har 15 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du  gram underbar lyx i en 40x40x40 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom godiskalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter