A--0A-EX - EX - M2-0

Skaffa Sinful Deluxe Julkalender 2022 innan den är slut

Information om Deluxe Julkalender från Sinful kan du hitta nedan.

ButikPris
1695 kr

Deluxe Julkalender är en sensuell vuxenkalender från 2022 som gör att ni sparar 3 205 kr och samtidigt har otroligt kul när ni öppnar de 24 kittlande luckorna. Deluxe Julkalender år 2022 från Sinful är en spännande vuxenkalender. Årets mest exklusiva erotiska julkalender.

Värdet på produkterna i Sinful Deluxe Julkalender är hela 4 900 kr så du sparar 3 205 kr om du köper denna kalender istället för att köpa produkterna lösa. Risken är dock stor att andra också ser denna möjlighet och därför gäller det för dig att vara först. Vuxenkalendern Sinful Deluxe Julkalender har måtten 550x390x70 mm.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Deluxe Julkalender 2022 når upp till höga (9/10) och är ett utmärkt val men skynda dig för denna vuxenkalendern kommer ta slut långt innan december.

ParameterInformation
Bild
TillverkareSinful
ProduktDeluxe Julkalender
Typ av kalenderVuxenleksaker
Antal luckor24 st
Längd550 mm
Bredd390 mm
Höjd70 mm
Produkternas värde4 900 kr
Du sparar3 205 kr
Prisvärdhet★★★★★★★★★☆
Bästa pris1 695 kr

Låt spänningen mellan er stiga medan ni öppnar luckorna, och få en julmånad full av överraskningar, lek och sex. Julkalendern innehåller sexleksaker, accessoarer till förförande förspel och produkter för lätt bondagelek.

Totalt kan du hitta 10 stycken vuxenkalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här.

Deluxe Julkalender 2022 är en väldigt sensuell vuxenkalender som ger dig och din partner en riktig nytändning i era heta lekar. Denna vuxenkalendern från Sinful har 24 vällustiga luckor att öppna för den som är lusten. Denna erotiska kalender har måtten 55x39x7 cm. Tänk på att vuxenkalendrar nästan alltid tar slut tidigt eftersom priset är väldigt lågt i förhållande till värdet på innehållet.

Video på vuxenkalendern Sinful Deluxe Julkalender 2022


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter