A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Marvellous Strumpkalender Färgstark 2022 innan den är slutsåld

Information om Strumpkalender Färgstark från Marvellous kan du hitta nedan.

ButikPris
795 kr

Strumpkalender Färgstark år 2022 från Marvellous är en hållbar och nyttig klädkalender som har 24 spännande luckor med praktiska verktygsdelar. Strumpkalender Färgstark 2022 från Marvellous är en väldigt användbar klädkalender. Randigt, prickigt eller mönstrat – här gömmer sig nya roliga strumpor varje dag!

Klädkalendern Marvellous Strumpkalender Färgstark har måtten 390x270x100 mm. Vikten på Strumpkalender Färgstark inklusive boxen är 2000 gram.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Strumpkalender Färgstark 2022 når upp till höga (9/10) och är ett utmärkt val men skynda dig för denna klädkalendern kommer ta slut långt innan december.

ParameterInformation
Bild
TillverkareMarvellous
ProduktStrumpkalender Färgstark
Typ av kalenderKläder
Antal luckor24 st
Bruttovikt2000 gram
Längd390 mm
Bredd270 mm
Höjd100 mm
Prisvärdhet★★★★★★★★★☆
Bästa pris795 kr

Att byta strumpor varje dag är en tumregel som gäller hela året. Men mitt i julstöket är det lätt att glömma bort självklara saker – rätt som det är har du hängt upp dina svettiga sockor på spiselkransen och råkat trycka ner hela familjens julstrumpor i träningsväskan. Med vår snygga strumpkalender bringar du ordning i strumpkaoset och får ett nytt par strumpor på fötterna varje dag fram till jul.Klädkalendern Strumpkalender Färgstark är en väldigt användbar kalender som kommer ge stor nytta vid väldigt många tillfällen. Denna klädkalender från Marvellous har 24 verktygsdelar bakom luckorna och förpackning som har måtten 39x27x10 cm. Klädkalendrar är en riktigt eftertraktad adventskalender som riskerar ta slut innan december månad.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter