A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Jo Malone London Advent Calendar 2022 innan det är för sent

Information om Advent Calendar från Jo Malone London kan du hitta nedan.

Advent Calendar år 2022 är en ljuvlig och väldoftande skönhetskalender som har 24 spännande luckor med parfymer, krämer och smink från Jo Malone London. Advent Calendar 2022 från Jo Malone London är en underbar skönhetskalender. En glänsande nedräkning. Som sprudlar av tindrande överraskningar. Cologne, ljus och mer därtill.

Värdet på produkterna i Jo Malone London Advent Calendar är hela 4 400 kr så du sparar 401 kr om du köper denna kalender istället för att köpa produkterna lösa. Risken är dock stor att andra också ser denna möjlighet och därför gäller det för dig att vara först. Vikten på Advent Calendar inklusive boxen är 3240 gram.

👍👍👍👍👍👍👍
Advent Calendar 2022 från Jo Malone London är en prisvärd skönhetskalender som riskerar att ta slut i butikerna snabbt.

ParameterInformation
Bild
TillverkareJo Malone London
ProduktAdvent Calendar
Typ av kalenderSkönhet
Antal luckor24 st
Bruttovikt3240 gram
Produkternas värde4 400 kr
Du sparar401 kr
Prisvärdhet★★★★★★★☆☆☆
Bästa pris3 999 kr

Räkna ned dagarna till julafton med fina överraskningar bakom var och en av de 24 dörrarna. Fyllda med Cologne, Bath & Body i resestorlek och doftljus i ministorlek

Totalt kan du hitta 29 stycken skönhetskalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en skönhetskalender från Jo Malone London här och det är denna kalender.

Skönhetskalendern Advent Calendar 2022 är en fantastisk kalender för dig som uppskattar goda lukter, välgörande krämer, härliga färger och smink av hög kvalité. Denna skönhetskalender från Jo Malone London har 24 spännande luckor att öppna i en vacker kartong som totalt väger 3240 gram. Skönhetskalendrar är de adventskalendrar som tar slut väldigt tidigt under 2022, ibland redan i början på oktober.

Video på skönhetskalendern Jo Malone London Advent Calendar 2022


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter