A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Wally and Whiz XXL Vingummi Adventskalender 2022 innan det är för sent

Information om XXL Vingummi Adventskalender från Wally and Whiz kan du hitta nedan.

XXL Vingummi Adventskalender år 2022 från Wally and Whiz är en fantastiskt god godiskalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 24 välsmakande luckorna. XXL Vingummi Adventskalender 2022 från Wally and Whiz är en underbar godiskalender. Skäm bort dina nära och kära med en XXL julkalender från Wally and Whiz som är en extra stor julkalender.

Godiskalendern Wally and Whiz XXL Vingummi Adventskalender har måtten 150x440x150 mm. Vikten på innehållet i XXL Vingummi Adventskalender är 3660 gram. Kilopriset för denna kalender med godis är 579 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
XXL Vingummi Adventskalender 2022 får maximala 10 av 10 i betyg tack vare sin prisvärdhet och är en av de allra bästa godiskalendrarna men risken är stor att den slutsåld innan du hunnit köpa den.

ParameterInformation
Bild
TillverkareWally and Whiz
ProduktXXL Vingummi Adventskalender
Typ av kalenderGodis
Antal luckor24 st
Bruttovikt5000 gram
Nettovikt3660 gram
Längd150 mm
Bredd440 mm
Höjd150 mm
Pris per gram0,58 kr/g
Prisvärdhet★★★★★★★★★★
Bästa pris2 119 kr

Kalendern är fylld med gourmet-vingummi i tjugofyra annorlunda smakkombinationer där frukt och bär ger smak åt godiset. Vad sägs om kombos som äpple & krusbär, lakrits & havtorn eller signatursmak

Totalt kan du hitta 10 stycken godiskalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Sammanlagt har Wally and Whiz med 3 stycken godiskalendrar som vi kan rekommendera dig att titta vidare på.

Godiskalendern XXL Vingummi Adventskalender är en väldigt god kalender för dig som uppskattar godis av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna godiskalender från Wally and Whiz kom 2022 och har 24 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du 5000 gram underbar lyx i en 15x44x15 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom godiskalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.

Video på godiskalendern Wally and Whiz XXL Vingummi Adventskalender 2022


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter