A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Niederegger Adventskalender med nougat 2022 innan det är för sent

Information om Adventskalender med nougat från Niederegger kan du hitta nedan.

ButikPris
199 kr

Adventskalender med nougat år 2022 från Niederegger är en fantastiskt god godiskalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 24 välsmakande luckorna. Adventskalender med nougat 2022 från Niederegger är en underbar godiskalender. En oemotståndlig nougatkalender med tre sorters nougat!

Godiskalendern Niederegger Adventskalender med nougat har måtten 200x200x20 mm. Vikten på innehållet i Adventskalender med nougat är 170 gram. Kilopriset för denna kalender med godis är 1 053 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍
Adventskalender med nougat 2022 från Niederegger är en prisvärd godiskalender som riskerar att ta slut i butikerna snabbt.

ParameterInformation
Bild
TillverkareNiederegger
ProduktAdventskalender med nougat
Typ av kalenderGodis
Antal luckor24 st
Nettovikt170 gram
Längd200 mm
Bredd200 mm
Höjd20 mm
Pris per gram1,05 kr/g
Prisvärdhet★★★★★★★☆☆☆
Bästa pris179 kr

I den här julkalendern från Niederegger får du njuta av underbar nougat från tyska Niederegger under 24 dagar. Niedereggers nougatkalender innehåller tre sorters praliner omslutna av mjölkchoklad: grädde, nougat och krokant. Varje lucka innehåller en nougatbit.

Totalt kan du hitta 10 stycken godiskalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här.

Godiskalendern Adventskalender med nougat är en väldigt god kalender för dig som uppskattar godis av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna godiskalender från Niederegger kom 2022 och har 24 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du  gram underbar lyx i en 20x20x2 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom godiskalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter