Köp Klinta Årskalender med Doftljus år 2022 redan nu

Information om Årskalender med Doftljus från Klinta kan du hitta nedan.

ButikPris
499 kr

Årskalender med Doftljus år 2022 är en härligt väldoftande doftljuskalender som har 12 mysiga luckor med doftljus från Klinta. Årskalender med Doftljus år 2022 från Klinta är en underbar doftljuskalender. Adventskalendrar i all ära men varför begränsa sig till juletid med att öppna luckor och överraskas av presenter?

Doftljuskalendern Klinta Årskalender med Doftljus har måtten 420x260x30 mm. Vikten på Årskalender med Doftljus inklusive boxen är 825 gram.

👍👍👍👍👍👍👍👍
Klinta Årskalender med Doftljus 2022 får utmärkta åtta i prisvärdhet av tio möjliga genom sin höga kvalité på doftljuskalendern.

ParameterInformation
Bild
TillverkareKlinta
ProduktÅrskalender med Doftljus
Typ av kalenderDoftljus
Antal luckor12 st
Bruttovikt825 gram
Längd420 mm
Bredd260 mm
Höjd30 mm
Prisvärdhet★★★★★★★★☆☆
Bästa pris499 kr

Klintas väldoftande årskalender öppnas en gång i månaden och fyller hemmet med underbara dofter som passar till årstiden. Varje ljus kommer med en förklarande text som beskriver varför den specifika doften passar till sin respektive månad.

Totalt kan du hitta 7 stycken doftljuskalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här.

Doftljuskalendern Årskalender med Doftljus från 2022 är en trevlig doftljuskalender för dig som uppskattar lugn och ro som kombineras med väldoftande ljus. Denna doftljuskalender från Klinta har 12 spännande luckor att öppna i en vacker låda. Doftljuskalendrar är en typ av adventskalender som troligtvis tar slut innan december månad år 2022 börjat.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter