A--0A-EX - EX - M2-0

Köp English Tea Shop Ekologiska Te Adventskalender 2022 innan det är för sent

Information om Ekologiska Te Adventskalender från English Tea Shop kan du hitta nedan.

Ekologiska Te Adventskalender år 2022 från English Tea Shop är en fantastiskt god drickbar tekalender som får en att längta till nästa dag så man får öppna ännu en av alla de 25 välsmakande luckorna. Ekologiska Te Adventskalender 2022 från English Tea Shop är en underbar tekalender. Te från teplantor i Sri lanka.

Tekalendern English Tea Shop Ekologiska Te Adventskalender har måtten 180x130x80 mm. Vikten på innehållet i Ekologiska Te Adventskalender är 37.5 gram.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Ekologiska Te Adventskalender 2022 får maximala 10 av 10 i betyg tack vare sin prisvärdhet och är en av de allra bästa tekalendrarna men risken är stor att den slutsåld innan du hunnit köpa den.

ParameterInformation
Bild
TillverkareEnglish Tea Shop
ProduktEkologiska Te Adventskalender
Typ av kalenderTe
Antal luckor25 st
Nettovikt37.5 gram
Längd180 mm
Bredd130 mm
Höjd80 mm
Prisvärdhet★★★★★★★★★★
Bästa pris89 kr

Skapa julstämning och morgonmys i december med den här Te-adventskalendern! Julkalendern är en ask som innehåller 25st numrerade tepåsar. Du öppnar enkelt upp en lucka i botten på asken och sedan drar du ut en tepåseförpackning om dagen under 25 dagar i december.

Totalt kan du hitta 9 stycken tekalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Sammanlagt har English Tea Shop med 4 stycken tekalendrar som vi kan rekommendera dig att titta vidare på.

Tekalendern Ekologiska Te Adventskalender är en välsmakande för dig som uppskattar te av hög kvalité och vill ha en kopp varje dag att se fram emot. Denna tekalender från English Tea Shop har 25 drickbara luckor som man helst vill njuta av nu. Totalt får du  gram underbar lyxigt te i en 18x13x8 cm stor låda. Dock så brukar tekalendrarna ta slut snabbt ganska långt före jul.

Video på tekalendern English Tea Shop Ekologiska Te Adventskalender 2022


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter