A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Simply Chocolate Chokladkalender För Två 2022 innan det är för sent

Information om Chokladkalender För Två från Simply Chocolate kan du hitta nedan.

ButikPris
895 kr

Chokladkalender För Två år 2022 från Simply Chocolate är en fantastiskt god chokladkalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 30 välsmakande luckorna. Chokladkalender För Två 2022 från Simply Chocolate är en underbar chokladkalender. Trygga julfriden med Simply Chocolates stora Chokladkalender.

Chokladkalendern Simply Chocolate Chokladkalender För Två har måtten 760x200x65 mm. Vikten på innehållet i Chokladkalender För Två är 600 gram. Kilopriset för denna kalender med choklad är 1 315 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Chokladkalender För Två 2022 når upp till höga (9/10) och är ett utmärkt val men skynda dig för denna chokladkalendern kommer ta slut långt innan december.

ParameterInformation
Bild
TillverkareSimply Chocolate
ProduktChokladkalender För Två
Typ av kalenderChoklad
Antal luckor30 st
Nettovikt600 gram
Längd760 mm
Bredd200 mm
Höjd65 mm
Pris per gram1,32 kr/g
Hållbarhet>2 mån
Prisvärdhet★★★★★★★★★☆
Bästa pris789 kr

Tre saker som definitivt stör nedräkningen till julafton: du har ingen chokladkalender alls, du har en tråkig chokladkalender eller så har du en chokladkalender som det blir bråk om eftersom någon mer än du själv vill ta del av godsakerna. Men lugn! Med denna stora chokladkalender från Simply Chocolate tryggar du julfriden i ett nafs, här finns nämligen två bitar i varje lucka!

Totalt kan du hitta 17 stycken chokladkalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här.

Chokladkalendern Chokladkalender För Två är en väldigt god kalender för dig som uppskattar choklad av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna chokladkalender från Simply Chocolate kom 2022 och har 30 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du  gram underbar lyx i en 76x20x6.5 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom chokladkalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter