A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Michel Cluizel Julkalender med praliner 2022 innan det är för sent

Information om Julkalender med praliner från Michel Cluizel kan du hitta nedan.

ButikPris
575 kr

Julkalender med praliner år 2022 från Michel Cluizel är en fantastiskt god chokladkalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 24 välsmakande luckorna. Julkalender med praliner 2022 från Michel Cluizel är en underbar chokladkalender. Lyxig chokladkalender för vuxna!

Chokladkalendern Michel Cluizel Julkalender med praliner har måtten 375x225x35 mm. Vikten på innehållet i Julkalender med praliner är 273 gram. Kilopriset för denna kalender med choklad är 2 106 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍👍
Michel Cluizel Julkalender med praliner 2022 får utmärkta åtta i prisvärdhet av tio möjliga genom sin höga kvalité på chokladkalendern.

ParameterInformation
Bild
TillverkareMichel Cluizel
ProduktJulkalender med praliner
Typ av kalenderChoklad
Antal luckor24 st
Nettovikt273 gram
Längd375 mm
Bredd225 mm
Höjd35 mm
Pris per gram2,11 kr/g
Prisvärdhet★★★★★★★★☆☆
Bästa pris575 kr

Julkalendern har ett vackert motiv på utsidan och öppnas som en bok. På insidan finner du 24 luckor med en chokladbit i varje lucka. Gianduja-nougat, chokladpraliner med ljuvlig ganache och vackert garnerad choklad.

Totalt kan du hitta 17 stycken chokladkalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en chokladkalender från Michel Cluizel här och det är denna kalender.

Chokladkalendern Julkalender med praliner är en väldigt god kalender för dig som uppskattar choklad av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna chokladkalender från Michel Cluizel kom 2022 och har 24 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du  gram underbar lyx i en 37.5x22.5x3.5 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom chokladkalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter