A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Lakritsfabriken Ramlösa Jubileumskalender 2022 innan det är för sent

Information om Ramlösa Jubileumskalender från Lakritsfabriken kan du hitta nedan.

ButikPris
595 kr
595 kr

Ramlösa Jubileumskalender år 2022 från Lakritsfabriken är en fantastiskt god lakritskalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 24 välsmakande luckorna. Ramlösa Jubileumskalender 2022 från Lakritsfabriken är en underbar lakritskalender. Lakritsfabriken firar 10 år på bästa sätt: med en exklusiv adventskalender fylld med premiumlakrits

Lakritskalendern Lakritsfabriken Ramlösa Jubileumskalender har måtten 360x245x40 mm. Vikten på innehållet i Ramlösa Jubileumskalender är 480 gram. Kilopriset för denna kalender med lakrits är 1 240 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Ramlösa Jubileumskalender 2022 får maximala 10 av 10 i betyg tack vare sin prisvärdhet och är en av de allra bästa lakritskalendrarna men risken är stor att den slutsåld innan du hunnit köpa den.

ParameterInformation
Bild
TillverkareLakritsfabriken
ProduktRamlösa Jubileumskalender
Typ av kalenderLakrits
Antal luckor24 st
Nettovikt480 gram
Längd360 mm
Bredd245 mm
Höjd40 mm
Pris per gram1,24 kr/g
Hållbarhet>3 mån
Prisvärdhet★★★★★★★★★★
Bästa pris595 kr

Jubileumskalenderns luckor inneholler chokladdoppade lakritskulor som smaksatts med bland annat havtorn, blåbär, pepparkaka och nougat. Varje lucka innehåller 3-4 lakritskulor – kalendern passar alltså perfekt att dela med andra lakritsälskare i familjen utan att du riskerar att bli utan!

Totalt kan du hitta 5 stycken lakritskalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här.

Lakritskalendern Ramlösa Jubileumskalender är en väldigt god kalender för dig som uppskattar lakrits av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna lakritskalender från Lakritsfabriken kom 2022 och har 24 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du  gram underbar lyx i en 36.0x24.5x4 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom lakritskalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter