A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Franzis Mercedes Benz G-Klass Adventskalender 2022 för snart är de slut

Information om Mercedes Benz G-Klass Adventskalender från Franzis kan du hitta nedan.

ButikPris
849 kr

Mercedes Benz G-Klass Adventskalender från år 2022 är en kul och kreativ leksakskalender som har spännande och inspirerande luckor från Franzis. Mercedes Benz G-Klass Adventskalender 2022 från Franzis är riktigt rolig leksakskalender. Den robusta terrängbilen blev snabbt en favorit för alla som behövde ta sig fram utanför asfalterade vägar, och bilen har bland annat används av försvarsmakterna i både Tyskland och Sverige.

Leksakskalendern Franzis Mercedes Benz G-Klass Adventskalender har måtten 330x285x40 mm. Vikten på Mercedes Benz G-Klass Adventskalender inklusive boxen är 857 gram.

👍👍👍👍👍👍👍👍
Franzis Mercedes Benz G-Klass Adventskalender 2022 får utmärkta åtta i prisvärdhet av tio möjliga genom sin höga kvalité på leksakskalendern.

ParameterInformation
Bild
TillverkareFranzis
ProduktMercedes Benz G-Klass Adventskalender
Typ av kalenderLeksaker
Bruttovikt857 gram
Längd330 mm
Bredd285 mm
Höjd40 mm
Prisvärdhet★★★★★★★★☆☆
Bästa pris849 kr

Glöm renarna, i år åker tomten terrängbil! I Mercedes-Benz-adventskalendern bygger du ihop den ikoniska terrängbilen Geländewagen i skala 1:43, en ljudmodul med originalmotorljudet och en basplatta med miljöbilder. Julkalendern är perfekt för bilälskaren och blir en snygg inredningsdetalj att ha framme året runt!

Totalt kan du hitta 23 stycken leksakskalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Sammanlagt har Franzis med 10 stycken leksakskalendrar som vi kan rekommendera dig att titta vidare på.

Leksakskalendern Mercedes Benz G-Klass Adventskalender är en väldigt kul barnkalender som ger ert barn de utmaningar som barnet hjärna mår bra av. Denna leksakskalender från Franzis har spännande luckor att öppna i en inspirierande förpackning som har måtten 33.0x28.5x4.0 cm. Leksakskalendrar är bland de adventskalendrar som tar slut väldigt tidigt på säsongen, ofta redan i oktober.

Video på leksakskalendern Franzis Mercedes Benz G-Klass Adventskalender 2022


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter