A--0A-EX - EX - M2-0

Köp La Mer Advent Calendar 2022 innan det är för sent

Information om Advent Calendar från La Mer kan du hitta nedan.

Advent Calendar år 2022 är en ljuvlig och väldoftande skönhetskalender som har 12 spännande luckor med parfymer, krämer och smink från La Mer. Advent Calendar 2022 från La Mer är en underbar skönhetskalender. The World Of La Mer Advent Calendar ger dig en ny upptäckt varje dag.

Värdet på produkterna i La Mer Advent Calendar är hela 6 657 kr så du sparar 1 917 kr om du köper denna kalender istället för att köpa produkterna lösa. Risken är dock stor att andra också ser denna möjlighet och därför gäller det för dig att vara först. Vikten på Advent Calendar inklusive boxen är 1465 gram.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Advent Calendar 2022 får maximala 10 av 10 i betyg tack vare sin prisvärdhet och är en av de allra bästa skönhetskalendrarna men risken är stor att den slutsåld innan du hunnit köpa den.

ParameterInformation
Bild
TillverkareLa Mer
ProduktAdvent Calendar
Typ av kalenderSkönhet
Antal luckor12 st
Bruttovikt1465 gram
Produkternas värde6 657 kr
Du sparar1 917 kr
Prisvärdhet★★★★★★★★★★
Bästa pris4 740 kr

Nu är det dags att svepa in sig i skimrande lyx från topp till tå. Från fantastisk lyster till lugnande återfuktning: den här lyxiga kalendern erbjuder 12 olika behandlingar med Miracle Broth™. En fin ask medföljer som ger en extravagant känsla.

Totalt kan du hitta 29 stycken skönhetskalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en skönhetskalender från La Mer här och det är denna kalender.

Skönhetskalendern Advent Calendar 2022 är en fantastisk kalender för dig som uppskattar goda lukter, välgörande krämer, härliga färger och smink av hög kvalité. Denna skönhetskalender från La Mer har 12 spännande luckor att öppna i en vacker kartong som totalt väger 1465 gram. Skönhetskalendrar är de adventskalendrar som tar slut väldigt tidigt under 2022, ibland redan i början på oktober.

Video på skönhetskalendern La Mer Advent Calendar 2022


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter