A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Kiehls Advent Calendar 2022 innan det är för sent

Information om Advent Calendar från Kiehls kan du hitta nedan.

Advent Calendar år 2022 är en ljuvlig och väldoftande skönhetskalender som har 24 spännande luckor med parfymer, krämer och smink från Kiehls. Advent Calendar 2022 från Kiehls är en underbar skönhetskalender. Låt den festliga Kiehl's adventskalender fylla jultiden med glädje, och upptäck 24 överraskningar längs vägen.

Värdet på produkterna i Kiehls Advent Calendar är hela 2 791 kr så du sparar 1 691 kr om du köper denna kalender istället för att köpa produkterna lösa. Risken är dock stor att andra också ser denna möjlighet och därför gäller det för dig att vara först. Vikten på Advent Calendar inklusive boxen är 1202 gram.

👍👍👍👍👍👍
Advent Calendar 2022 är en mycket trevlig skönhetskalender och får sex av maximala tio i prisvärdhet.

ParameterInformation
Bild
TillverkareKiehls
ProduktAdvent Calendar
Typ av kalenderSkönhet
Antal luckor24 st
Bruttovikt1202 gram
Produkternas värde2 791 kr
Du sparar1 691 kr
Prisvärdhet★★★★★★☆☆☆☆
Bästa pris1 100 kr

Kiehls julkalender som ger dig en liten överraskning varje dag i december fram till julafton. Innehåller 24 små hudvårdsprodukter, en för varje dag.

Totalt kan du hitta 29 stycken skönhetskalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en skönhetskalender från Kiehls här och det är denna kalender.

Skönhetskalendern Advent Calendar 2022 är en fantastisk kalender för dig som uppskattar goda lukter, välgörande krämer, härliga färger och smink av hög kvalité. Denna skönhetskalender från Kiehls har 24 spännande luckor att öppna i en vacker kartong som totalt väger 1202 gram. Skönhetskalendrar är de adventskalendrar som tar slut väldigt tidigt under 2022, ibland redan i början på oktober.

Video på skönhetskalendern Kiehls Advent Calendar 2022


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter