Skaffa Erotic Christmas Desires 2024 innan den är slut

Information om Christmas Desires från Erotic kan du hitta nedan.

Christmas Desires är en sensuell vuxenkalender från 2024 som gör att ni sparar kr och samtidigt har otroligt kul när ni öppnar de 24 kittlande luckorna. Christmas Desires år 2024 från Erotic är en spännande vuxenkalender. Härlig julkalender med 24 spännande överraskningar för dig och din partner.

Vuxenkalendern Erotic Christmas Desires har måtten 450x290x290 mm. Vikten på Christmas Desires inklusive boxen är 1739 gram.

👍👍👍👍👍👍👍👍
Erotic Christmas Desires 2024 får utmärkta åtta i prisvärdhet av tio möjliga genom sin höga kvalité på vuxenkalendern.

ParameterInformation
Bild
TillverkareErotic
ProduktChristmas Desires
Typ av kalenderVuxenleksaker
Antal luckor24 st
Bruttovikt1739 gram
Längd450 mm
Bredd290 mm
Höjd290 mm
Prisvärdhet★★★★★★★★☆☆
Bästa pris1 395 kr

Lufttrycksvibrator från märket från Adiren Lastic. Adventskalenderns stjärnprodukt med vilken kan hjälpa dig nå orgasm med ett knapptryck. Gjord av extra mjuk silikon i en ergonomisk design. Uppladdningsbar, vattentät, 9 olika program, laddare medföljer.

Totalt kan du hitta 10 stycken vuxenkalendrar från 2024 som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en vuxenkalender från Erotic här och det är denna kalender.

Christmas Desires 2024 är en väldigt sensuell vuxenkalender som ger dig och din partner en riktig nytändning i era heta lekar. Denna vuxenkalendern från Erotic har 24 vällustiga luckor att öppna för den som är lusten. Denna erotiska kalender har måtten 45x29x29 cm. Tänk på att vuxenkalendrar nästan alltid tar slut tidigt eftersom priset är väldigt lågt i förhållande till värdet på innehållet.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter