Köp Wally and Whiz XL Vingummi Adventskalender 2024 innan det är för sent

Information om XL Vingummi Adventskalender från Wally and Whiz kan du hitta nedan.

XL Vingummi Adventskalender år 2024 från Wally and Whiz är en fantastiskt god godiskalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 24 välsmakande luckorna. XL Vingummi Adventskalender 2024 från Wally and Whiz är en underbar godiskalender. Kalendern är fylld med gourmet-vingummi i tolv annorlunda smakkombinationer där frukt, bär och lakrits ger smak åt godiset.

Godiskalendern Wally and Whiz XL Vingummi Adventskalender har måtten 230x370x100 mm. Vikten på innehållet i XL Vingummi Adventskalender är 550 gram. Kilopriset för denna kalender med godis är 1 264 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍
XL Vingummi Adventskalender 2024 når upp till höga (9/10) och är ett utmärkt val men skynda dig för denna godiskalendern kommer ta slut långt innan december.

ParameterInformation
Bild
TillverkareWally and Whiz
ProduktXL Vingummi Adventskalender
Typ av kalenderGodis
Antal luckor24 st
Bruttovikt1750 gram
Nettovikt550 gram
Längd230 mm
Bredd370 mm
Höjd100 mm
Pris per gram1,26 kr/g
Hållbarhet>3 mån
Prisvärdhet★★★★★★★★★☆
Bästa pris695 kr

Adventskalendrar är ju inte bara för barn, även vuxna gillar att räkna ner till julafton med godsaker och överraskningar. Som vuxen ställer du ju dock helt andra krav på innehållet: små, tunna chokladbitarna går ju till exempel bort direkt. Det är också viktigt att det inte är för lite godsaker i kalendern.

Totalt kan du hitta 10 stycken godiskalendrar från 2024 som är så bra att de finns listade här. Sammanlagt har Wally and Whiz med 3 stycken godiskalendrar som vi kan rekommendera dig att titta vidare på.

Godiskalendern XL Vingummi Adventskalender är en väldigt god kalender för dig som uppskattar godis av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna godiskalender från Wally and Whiz kom 2024 och har 24 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du 1750 gram underbar lyx i en 23x37x10 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom godiskalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter