A--0A-EX - EX - M2-0

Köp The Mallows Julkalender med marshmallows 2022 innan det är för sent

Information om Julkalender med marshmallows från The Mallows kan du hitta nedan.

Julkalender med marshmallows år 2022 från The Mallows är en fantastiskt god godiskalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 25 välsmakande luckorna. Julkalender med marshmallows 2022 från The Mallows är en underbar godiskalender. Unna dig årets godaste godiskalender!

Godiskalendern The Mallows Julkalender med marshmallows har måtten 205x205x205 mm. Vikten på innehållet i Julkalender med marshmallows är 250 gram. Kilopriset för denna kalender med godis är 1 980 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍
Julkalender med marshmallows 2022 är en mycket trevlig godiskalender och får sex av maximala tio i prisvärdhet.

ParameterInformation
Bild
TillverkareThe Mallows
ProduktJulkalender med marshmallows
Typ av kalenderGodis
Antal luckor25 st
Nettovikt250 gram
Längd205 mm
Bredd205 mm
Höjd205 mm
Pris per gram1,98 kr/g
Prisvärdhet★★★★★★☆☆☆☆
Bästa pris495 kr

Denna stilrena box är en exklusiv adventskalender med handgjorda och ekologiska gourmetmarshmallows från danska The Mallows. Julkalendern innehåller marshmallows i åtta olika smaker. Söta, syrliga, chokladöverdragna eller pudrade med frystorkade bär. Varje lucka innehåller två stycken marshmallows, förutom lucka 25 som innehåller något extra!

Totalt kan du hitta 10 stycken godiskalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en godiskalender från The Mallows här och det är denna kalender.

Godiskalendern Julkalender med marshmallows är en väldigt god kalender för dig som uppskattar godis av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna godiskalender från The Mallows kom 2022 och har 25 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du  gram underbar lyx i en 20.5x20.5x20.5 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom godiskalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter