Köp Ovidias Pralinkalender för två 2022 innan det är för sent

Information om Pralinkalender för två från Ovidias kan du hitta nedan.

ButikPris
725 kr

Pralinkalender för två år 2022 från Ovidias är en fantastiskt god chokladkalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 24 välsmakande luckorna. Pralinkalender för två 2022 från Ovidias är en underbar chokladkalender. Välkomna julen med 1 kg färsk belgisk choklad att dela med någon som ligger dig nära.

Chokladkalendern Ovidias Pralinkalender för två har måtten 340x250x100 mm. Vikten på innehållet i Pralinkalender för två är 1000 gram. Kilopriset för denna kalender med choklad är 725 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Pralinkalender för två 2022 når upp till höga (9/10) och är ett utmärkt val men skynda dig för denna chokladkalendern kommer ta slut långt innan december.

ParameterInformation
Bild
TillverkareOvidias
ProduktPralinkalender för två
Typ av kalenderChoklad
Antal luckor24 st
Nettovikt1000 gram
Längd340 mm
Bredd250 mm
Höjd100 mm
Pris per gram0,73 kr/g
Prisvärdhet★★★★★★★★★☆
Bästa pris725 kr

Ovidias pralinkalender är perfekt att dela på två eller fler. Tillsammans får ni avnjuta färska lyxiga praliner varje dag ända fram till julafton. I den exklusiva chokladkalendern befinner sig 24 lådor där det gömmer sig två till tre praliner i olika utvalda smaker.

Totalt kan du hitta 17 stycken chokladkalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en chokladkalender från Ovidias här och det är denna kalender.

Chokladkalendern Pralinkalender för två är en väldigt god kalender för dig som uppskattar choklad av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna chokladkalender från Ovidias kom 2022 och har 24 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du  gram underbar lyx i en 34x25x10 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom chokladkalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter