Köp Whittard Exklusiv Tekalender 2022 innan det är för sent

Information om Exklusiv Tekalender från Whittard kan du hitta nedan.

ButikPris
795 kr

Exklusiv Tekalender år 2022 från Whittard är en fantastiskt god drickbar tekalender som får en att längta till nästa dag så man får öppna ännu en av alla de 24 välsmakande luckorna. Exklusiv Tekalender 2022 från Whittard är en underbar tekalender. I en förtjusande förpackning döljer sig utsökta teer som utgör vinterns godaste julkalender.

Tekalendern Whittard Exklusiv Tekalender har måtten 280x255x105 mm. Vikten på innehållet i Exklusiv Tekalender är 174 gram.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Exklusiv Tekalender 2022 når upp till höga (9/10) och är ett utmärkt val men skynda dig för denna tekalendern kommer ta slut långt innan december.

ParameterInformation
Bild
TillverkareWhittard
ProduktExklusiv Tekalender
Typ av kalenderTe
Antal luckor24 st
Nettovikt174 gram
Längd280 mm
Bredd255 mm
Höjd105 mm
Hållbarhet>3 mån
Prisvärdhet★★★★★★★★★☆
Bästa pris795 kr

Med ett vackert yttre och spännande och smakrikt inre finns det få saker som slår denna lyxiga adventskalender från Whittard som är till brädden fylld med te, perfekt att dela med de du tycker mest om medan ni tillsammans räknar ned dagarna fram till julafton. Varje lucka innehåller hela fyra tepåsar, bortsett från första luckan som mjukstartar med två påsar men också bjuder på en överraskning.

Totalt kan du hitta 9 stycken tekalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Sammanlagt har Whittard med 3 stycken tekalendrar som vi kan rekommendera dig att titta vidare på.

Tekalendern Exklusiv Tekalender är en välsmakande för dig som uppskattar te av hög kvalité och vill ha en kopp varje dag att se fram emot. Denna tekalender från Whittard har 24 drickbara luckor som man helst vill njuta av nu. Totalt får du  gram underbar lyxigt te i en 28.0x25.5x10.5 cm stor låda. Dock så brukar tekalendrarna ta slut snabbt ganska långt före jul.

Video på tekalendern Whittard Exklusiv Tekalender 2022


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter