A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Lauenstein Adventskalender Bok - Choklad 2022 innan det är för sent

Information om Adventskalender Bok - Choklad från Lauenstein kan du hitta nedan.

ButikPris
379 kr

Adventskalender Bok - Choklad år 2022 från Lauenstein är en fantastiskt god chokladkalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 24 välsmakande luckorna. Adventskalender Bok - Choklad 2022 från Lauenstein är en underbar chokladkalender. Vill du vara säker på att ingen i familjen nallar av din choklad är det bara att gömma undan den i bokhyllan.

Chokladkalendern Lauenstein Adventskalender Bok - Choklad har måtten 340x230x60 mm. Vikten på innehållet i Adventskalender Bok - Choklad är 340 gram. Kilopriset för denna kalender med choklad är 1 115 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍
Adventskalender Bok - Choklad 2022 från Lauenstein är en prisvärd chokladkalender som riskerar att ta slut i butikerna snabbt.

ParameterInformation
Bild
TillverkareLauenstein
ProduktAdventskalender Bok - Choklad
Typ av kalenderChoklad
Antal luckor24 st
Nettovikt340 gram
Längd340 mm
Bredd230 mm
Höjd60 mm
Pris per gram1,11 kr/g
Prisvärdhet★★★★★★★☆☆☆
Bästa pris379 kr

Lauensteiners adventskalender-bok är populär bland både unga och gamla chokladälskare. Den ser ut som en bok, öppnas som en bok, och bjuder på en smaskig historia att frossa under decembers kalla dagar. Det handlar naturligtvis om CHOKLAD!

Totalt kan du hitta 17 stycken chokladkalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Sammanlagt har Lauenstein med 3 stycken chokladkalendrar som vi kan rekommendera dig att titta vidare på.

Chokladkalendern Adventskalender Bok - Choklad är en väldigt god kalender för dig som uppskattar choklad av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna chokladkalender från Lauenstein kom 2022 och har 24 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du  gram underbar lyx i en 34x23x6 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom chokladkalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter