A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Growers Cup Kaffekalender 2022 innan det är för sent

Information om Kaffekalender från Growers Cup kan du hitta nedan.

ButikPris
499 kr

Kaffekalender år 2022 från Growers Cup är en fantastiskt god drickbar kaffekalender som får en att längta till nästa dag så man får öppna ännu en av alla de 25 välsmakande luckorna. Kaffekalender 2022 från Growers Cup är en underbar kaffekalender. Räkna ner till julafton med en välsmakande kopp kaffe med påtår varje dag!

Kaffekalendern Growers Cup Kaffekalender har måtten 380x200x200 mm. Vikten på innehållet i Kaffekalender är 512 gram.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kaffekalender 2022 når upp till höga (9/10) och är ett utmärkt val men skynda dig för denna kaffekalendern kommer ta slut långt innan december.

ParameterInformation
Bild
TillverkareGrowers Cup
ProduktKaffekalender
Typ av kalenderKaffe
Antal luckor25 st
Nettovikt512 gram
Längd380 mm
Bredd200 mm
Höjd200 mm
Hållbarhet>3 mån
Prisvärdhet★★★★★★★★★☆
Bästa pris499 kr

Oavsett om du behöver koffeinkicken för att hinna med julmånadens alla måsten likt en speedad tomtenisse, eller om du snarare är ute efter något aromatiskt, gott och värmande på morgonen är det kaffe som är livselixiret nummer ett.

Totalt kan du hitta 6 stycken kaffekalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en kaffekalender från Growers Cup här och det är denna kalender.

Kaffekalendern Kaffekalender är en välsmakande för dig som uppskattar kaffe av hög kvalité och vill ha en kopp varje dag att se fram emot. Denna kaffekalender från Growers Cup har 25 drickbara luckor som man helst vill njuta av nu. Totalt får du  gram underbar lyxigt kaffe i en 38x20x20 cm stor låda. Dock så brukar kaffekalendrarna ta slut snabbt ganska långt före jul.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter