Kul om Adventskalender

Roligt om adventskalendrar

Det finns mycket kul eller trevligt att rapportera om adventskalendrar och några bilder och intressanta texter om julkalendrar och adventsstjärnor kommer att komma upp här strax. Dessutom kommer det dyka upp skojig och dråplig fakta om väldigt konstiga adventskelendrar. Man kan aldrig veta för mycket om adventskalendern.

Världens Dyraste Adventskalender

Världens Dyraste Adventskalender Världens dyraste adventskalender var den som Porsche Design lanserade som sägs innehållit specialdesignade köksmaskiner, glasögon i guld och en 8.5 meter lång motorbåt. Priset för denna kalender var bara 1 000 000 USD. Tyvärr tillverkade Porsche bara fem presentkalendrar och dessvärre är dessa redan sålda och öppnade.

Vinkalendrar

Vinkalendrar Det finns många annorlunda adventskalendrar att välja på och bland annat finns denna vinkalendern men vill du ha starkare saker så finns det båda gin-, whiskey- och vodkakalendrar.

För den som vill vara lite nyttigare finns naturligtvis grötkalendern.

Första Adventskalendern

Första Adventskalendern Den allra första riktigt kommersiella adventskalendern var Weihnachts-Kalender som togs fram år 1908 av Gerhard Lang och som trycktes i München i Tyskland.

Första svenska Adventskalendern

Första svenska Adventskalendern Den första svenska adventskalendern gavs ut av Sveriges Flickors Scoutförbund är 1934 och kallades Barnens Adventskalender och tecknades av Aina Stenberg.

Tjuvtitta på 2021 års julkalender

Topp 15 SVT's Julkalendrar

SvT:s Julkalender 2020

Julkalendern 2014


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter