Köp Whittard Varm Choklad för Två 2022 innan det är för sent

Information om Varm Choklad för Två från Whittard kan du hitta nedan.

ButikPris
895 kr

Varm Choklad för Två år 2022 från Whittard är en fantastiskt god chokladkalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 24 välsmakande luckorna. Varm Choklad för Två 2022 från Whittard är en underbar chokladkalender. Årets mysigaste julkalender är fylld med chokladpulver som ihop med varm mjölk ger den perfekta koppen varm choklad i 12 olika smaker.

Chokladkalendern Whittard Varm Choklad för Två har måtten 305x295x125 mm. Vikten på innehållet i Varm Choklad för Två är 960 gram. Kilopriset för denna kalender med choklad är 932 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Varm Choklad för Två 2022 får maximala 10 av 10 i betyg tack vare sin prisvärdhet och är en av de allra bästa chokladkalendrarna men risken är stor att den slutsåld innan du hunnit köpa den.

ParameterInformation
Bild
TillverkareWhittard
ProduktVarm Choklad för Två
Typ av kalenderChoklad
Antal luckor24 st
Nettovikt960 gram
Längd305 mm
Bredd295 mm
Höjd125 mm
Pris per gram0,93 kr/g
Hållbarhet>3 mån
Prisvärdhet★★★★★★★★★★
Bästa pris895 kr

Nu kan du börja varje decembermorgon med en kopp lyxig varm choklad med Whittards adventskalender. Inte nog med att du själv får avnjuta en kopp av denna ljuva dryck, varje lucka innehåller två påsar så att du kan dela glädjen med någon du tycker om. Den vackert dekorerade kalendern blir dessutom ett tjusigt inslag som inredning i ett stilrent julpyntat hem.

Totalt kan du hitta 17 stycken chokladkalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Sammanlagt har Whittard med 3 stycken chokladkalendrar som vi kan rekommendera dig att titta vidare på.

Chokladkalendern Varm Choklad för Två är en väldigt god kalender för dig som uppskattar choklad av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna chokladkalender från Whittard kom 2022 och har 24 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du  gram underbar lyx i en 30.5x29.5x12.5 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom chokladkalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.

Video på chokladkalendern Whittard Varm Choklad för Två 2022


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter