A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Chili Klaus Jingle Balls 2022 innan det är för sent

Information om Jingle Balls från Chili Klaus kan du hitta nedan.

ButikPris
499 kr
499 kr

Jingle Balls år 2022 från Chili Klaus är en fantastiskt god godiskalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 25 välsmakande luckorna. Jingle Balls 2022 från Chili Klaus är en underbar godiskalender. Chili Klaus julkalender består av 24 luckor + en extra lucka att öppna på nyårsafton.

Godiskalendern Chili Klaus Jingle Balls har måtten 380x360x50 mm. Vikten på innehållet i Jingle Balls är 730 gram. Kilopriset för denna kalender med godis är 670 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍
Jingle Balls 2022 från Chili Klaus är en prisvärd godiskalender som riskerar att ta slut i butikerna snabbt.

ParameterInformation
Bild
TillverkareChili Klaus
ProduktJingle Balls
Typ av kalenderGodis
Antal luckor25 st
Nettovikt730 gram
Längd380 mm
Bredd360 mm
Höjd50 mm
Pris per gram0,67 kr/g
Prisvärdhet★★★★★★★☆☆☆
Bästa pris489 kr

Eftersom Chili Klaus tycker att nyårsafton är en extra festlig dag består chilikalendern av 25 luckor: 1-24 och 31! Kalendern är en lyxig present till chiliälskaren, här trängs milda vingummin och karameller med betydligt starkare chilikulor som fått sin hetta från Carolina Reaper-pulver.

Totalt kan du hitta 10 stycken godiskalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en godiskalender från Chili Klaus här och det är denna kalender.

Godiskalendern Jingle Balls är en väldigt god kalender för dig som uppskattar godis av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna godiskalender från Chili Klaus kom 2022 och har 25 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du  gram underbar lyx i en 38x36x5 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom godiskalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter