A--0A-EX - EX - M2-0

Skaffa Fifty Shades Pleasure Overload 2022 innan den är slut

Information om Pleasure Overload från Fifty Shades kan du hitta nedan.

ButikPris
1095 kr

Pleasure Overload är en sensuell vuxenkalender från 2022 som gör att ni sparar 104 kr och samtidigt har otroligt kul när ni öppnar de 10 kittlande luckorna. Pleasure Overload år 2022 från Fifty Shades är en spännande vuxenkalender. Tillsammans med en spänd och sugen partner är detta kit en sexuell guldgruva full av njutning.

Värdet på produkterna i Fifty Shades Pleasure Overload är hela 1 199 kr så du sparar 104 kr om du köper denna kalender istället för att köpa produkterna lösa. Risken är dock stor att andra också ser denna möjlighet och därför gäller det för dig att vara först.

👍👍👍👍👍👍👍👍
Fifty Shades Pleasure Overload 2022 får utmärkta åtta i prisvärdhet av tio möjliga genom sin höga kvalité på vuxenkalendern.

ParameterInformation
Bild
TillverkareFifty Shades
ProduktPleasure Overload
Typ av kalenderVuxenleksaker
Antal luckor10 st
Produkternas värde1 199 kr
Du sparar104 kr
Prisvärdhet★★★★★★★★☆☆
Bästa pris1 095 kr

Återupptäck de heta äventyren mellan Anastasia och Christian Grey med de noga utvalda sexleksakerna i kollektionen Fifty Shades of Grey. Alla kvalitativa leksaker är inspirerade utav böckerna och filmerna som gjort succé världen över.

Totalt kan du hitta 10 stycken vuxenkalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här.

Pleasure Overload 2022 är en väldigt sensuell vuxenkalender som ger dig och din partner en riktig nytändning i era heta lekar. Denna vuxenkalendern från Fifty Shades har 10 vällustiga luckor att öppna för den som är lusten. Denna erotiska kalender har måtten xx cm. Tänk på att vuxenkalendrar nästan alltid tar slut tidigt eftersom priset är väldigt lågt i förhållande till värdet på innehållet.

Video på vuxenkalendern Fifty Shades Pleasure Overload 2022


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter