A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Malmö Chokladfabrik Chokladkalender 2022 innan det är för sent

Information om Chokladkalender från Malmö Chokladfabrik kan du hitta nedan.

ButikPris
349 kr

Chokladkalender år 2022 från Malmö Chokladfabrik är en fantastiskt god chokladkalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 27 välsmakande luckorna. Chokladkalender 2022 från Malmö Chokladfabrik är en underbar chokladkalender. Chokladkalendern innehåller totalt 27 chokladbitar i 13 olika smaker.

Chokladkalendern Malmö Chokladfabrik Chokladkalender har måtten 320x250x30 mm. Vikten på innehållet i Chokladkalender är 175 gram. Kilopriset för denna kalender med choklad är 1 937 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍👍
Malmö Chokladfabrik Chokladkalender 2022 får utmärkta åtta i prisvärdhet av tio möjliga genom sin höga kvalité på chokladkalendern.

ParameterInformation
Bild
TillverkareMalmö Chokladfabrik
ProduktChokladkalender
Typ av kalenderChoklad
Antal luckor27 st
Nettovikt175 gram
Längd320 mm
Bredd250 mm
Höjd30 mm
Pris per gram1,94 kr/g
Prisvärdhet★★★★★★★★☆☆
Bästa pris339 kr

Denna adventskalender från Malmö Chokladfabrik är fylld med utsökt choklad som både är reko och utan spår av onödigheter såsom nötter, gluten och soja. En chokladkalender för alla! Chokladen innehåller de bästa ingredienserna och är tillverkad med omsorg i Malmö av riktiga chokladproffs.

Totalt kan du hitta 17 stycken chokladkalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en chokladkalender från Malmö Chokladfabrik här och det är denna kalender.

Chokladkalendern Chokladkalender är en väldigt god kalender för dig som uppskattar choklad av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna chokladkalender från Malmö Chokladfabrik kom 2022 och har 27 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du  gram underbar lyx i en 32x25x3 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom chokladkalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.

Video på chokladkalendern Malmö Chokladfabrik Chokladkalender 2022


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter