ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentChokladkalender från Malmö Chokladfabrik är en underbar chokladkalender

Köp Malmö Chokladfabrik Chokladkalender innan det är för sent

Information om Chokladkalender från Malmö Chokladfabrik kan du hitta nedan.

ButikPris
349 kr

Chokladkalender från Malmö Chokladfabrik är en fantastiskt god chokladkalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 27 välsmakande luckorna. Chokladkalender från Malmö Chokladfabrik är en underbar chokladkalender.

Chokladkalendern Malmö Chokladfabrik Chokladkalender har måtten 320x250x30 mm. Vikten på innehållet i Chokladkalender är 175 gram. Kilopriset för denna kalender med choklad är 507 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍👍
Malmö Chokladfabrik Chokladkalender får utmärkta åtta i prisvärdhet av tio möjliga genom sin höga kvalité på chokladkalendern.

ParameterInformation
Bild
TillverkareMalmö Chokladfabrik
ProduktChokladkalender
Typ av kalenderChoklad
Antal luckor27 st
Nettovikt175 gram
Längd320 mm
Bredd250 mm
Höjd30 mm
Pris per gram0,51 kr/g
Prisvärdhet★★★★★★★★☆☆
Bästa pris345 kr

Denna adventskalender från Malmö Chokladfabrik är fylld med utsökt choklad som både är reko och utan spår av onödigheter såsom nötter, gluten och soja. En chokladkalender för alla! Chokladen innehåller de bästa ingredienserna och är tillverkad med omsorg i Malmö av riktiga chokladproffs.

Totalt kan du hitta 13 stycken chokladkalendrar som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en chokladkalender från Malmö Chokladfabrik här och det är denna kalender.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsBäst kalenderNyheter