A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Marvellous Strumpkalender Pastell 2022 innan den är slutsåld

Information om Strumpkalender Pastell från Marvellous kan du hitta nedan.

ButikPris
795 kr

Strumpkalender Pastell år 2022 från Marvellous är en hållbar och nyttig klädkalender som har 24 spännande luckor med praktiska verktygsdelar. Strumpkalender Pastell 2022 från Marvellous är en väldigt användbar klädkalender. Trots att fossingarna är instängda under större delen av vintern förtjänar även de lite extra uppmärksamhet i juletid.

Klädkalendern Marvellous Strumpkalender Pastell har måtten 390x270x100 mm. Vikten på Strumpkalender Pastell inklusive boxen är 2000 gram.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Strumpkalender Pastell 2022 når upp till höga (9/10) och är ett utmärkt val men skynda dig för denna klädkalendern kommer ta slut långt innan december.

ParameterInformation
Bild
TillverkareMarvellous
ProduktStrumpkalender Pastell
Typ av kalenderKläder
Antal luckor24 st
Bruttovikt2000 gram
Längd390 mm
Bredd270 mm
Höjd100 mm
Prisvärdhet★★★★★★★★★☆
Bästa pris795 kr

Trots att fossingarna är instängda under större delen av vintern förtjänar även de lite extra uppmärksamhet i juletid. Håll fötterna varma, bekväma och stilsäkra varje dag med 24 par nya stiliga strumpor i ljuvliga pastellfärger som livar upp vilken outfit som helst och passar lika bra till fest, kontoret som hemmamyset.Klädkalendern Strumpkalender Pastell är en väldigt användbar kalender som kommer ge stor nytta vid väldigt många tillfällen. Denna klädkalender från Marvellous har 24 verktygsdelar bakom luckorna och förpackning som har måtten 39x27x10 cm. Klädkalendrar är en riktigt eftertraktad adventskalender som riskerar ta slut innan december månad.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter