Köp Whittard Kaffekalender för Två 2022 innan det är för sent

Information om Kaffekalender för Två från Whittard kan du hitta nedan.

ButikPris
795 kr

Kaffekalender för Två år 2022 från Whittard är en fantastiskt god drickbar kaffekalender som får en att längta till nästa dag så man får öppna ännu en av alla de 24 välsmakande luckorna. Kaffekalender för Två 2022 från Whittard är en underbar kaffekalender. Väldoftande, välsmakande och välgörande för smaklökarna med mängder av kaffe från hela världen.

Kaffekalendern Whittard Kaffekalender för Två har måtten 363x250x125 mm. Vikten på innehållet i Kaffekalender för Två är 360 gram.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kaffekalender för Två 2022 når upp till höga (9/10) och är ett utmärkt val men skynda dig för denna kaffekalendern kommer ta slut långt innan december.

ParameterInformation
Bild
TillverkareWhittard
ProduktKaffekalender för Två
Typ av kalenderKaffe
Antal luckor24 st
Nettovikt360 gram
Längd363 mm
Bredd250 mm
Höjd125 mm
Hållbarhet>3 mån
Prisvärdhet★★★★★★★★★☆
Bästa pris795 kr

Kalendern är inte bara tjusig att titta på, bakom luckorna döljer sig dessutom ett stort urval av smakrika kaffesorter från hela världen. Totalt finns här 12 olika kaffesorter; sex sorter är single origin och lika många är blends.

Totalt kan du hitta 6 stycken kaffekalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Sammanlagt har Whittard med 3 stycken kaffekalendrar som vi kan rekommendera dig att titta vidare på.

Kaffekalendern Kaffekalender för Två är en välsmakande för dig som uppskattar kaffe av hög kvalité och vill ha en kopp varje dag att se fram emot. Denna kaffekalender från Whittard har 24 drickbara luckor som man helst vill njuta av nu. Totalt får du  gram underbar lyxigt kaffe i en 36.3x25.0x12.5 cm stor låda. Dock så brukar kaffekalendrarna ta slut snabbt ganska långt före jul.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter