A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Magasin du Nord Exklusiv Chokladkalender i Trä 2022 innan det är för sent

Information om Exklusiv Chokladkalender i Trä från Magasin du Nord kan du hitta nedan.

ButikPris
995 kr

Exklusiv Chokladkalender i Trä år 2022 från Magasin du Nord är en fantastiskt god chokladkalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 24 välsmakande luckorna. Exklusiv Chokladkalender i Trä 2022 från Magasin du Nord är en underbar chokladkalender. För chokladälskaren är detta något alldeles utöver det vanliga.

Chokladkalendern Magasin du Nord Exklusiv Chokladkalender i Trä har måtten 530x290x70 mm. Vikten på innehållet i Exklusiv Chokladkalender i Trä är 288 gram. Kilopriset för denna kalender med choklad är 3 455 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Exklusiv Chokladkalender i Trä 2022 når upp till höga (9/10) och är ett utmärkt val men skynda dig för denna chokladkalendern kommer ta slut långt innan december.

ParameterInformation
Bild
TillverkareMagasin du Nord
ProduktExklusiv Chokladkalender i Trä
Typ av kalenderChoklad
Antal luckor24 st
Nettovikt288 gram
Längd530 mm
Bredd290 mm
Höjd70 mm
Pris per gram3,45 kr/g
Hållbarhet>3 mån
Prisvärdhet★★★★★★★★★☆
Bästa pris995 kr

Överraska och skäm bort chokladälskaren med något alldeles utöver det vanliga: en exklusiv chokladkalender från danska Magasin du Nord! Kalenderns luckor låter dig räkna ner till julafton med chokladtryffelkulor i högsta kvalitet från Magasin Chokolade. Tryfflarna finns i åtta olika smaker, bland annat nougat-bergamott, passionsfrukt och mintchoklad.

Totalt kan du hitta 17 stycken chokladkalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en chokladkalender från Magasin du Nord här och det är denna kalender.

Chokladkalendern Exklusiv Chokladkalender i Trä är en väldigt god kalender för dig som uppskattar choklad av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna chokladkalender från Magasin du Nord kom 2022 och har 24 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du  gram underbar lyx i en 53x29x7 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom chokladkalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter