ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentExklusiv Chokladkalender i Trä från Magasin du Nord är en underbar chokladkalender
A--0A-EG - EX - M2-0

Köp Magasin du Nord Exklusiv Chokladkalender i Trä innan det är för sent

Information om Exklusiv Chokladkalender i Trä från Magasin du Nord kan du hitta nedan.

ButikPris
795 kr

Exklusiv Chokladkalender i Trä från Magasin du Nord är en fantastiskt god chokladkalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 24 välsmakande luckorna. Exklusiv Chokladkalender i Trä från Magasin du Nord är en underbar chokladkalender.

Chokladkalendern Magasin du Nord Exklusiv Chokladkalender i Trä har måtten 530x290x70 mm. Vikten på innehållet i Exklusiv Chokladkalender i Trä är 288 gram. Kilopriset för denna kalender med choklad är 362 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Exklusiv Chokladkalender i Trä når upp till höga (9/10) och är ett utmärkt val men skynda dig för denna chokladkalendern kommer ta slut långt innan december.

ParameterInformation
Bild
TillverkareMagasin du Nord
ProduktExklusiv Chokladkalender i Trä
Typ av kalenderChoklad
Antal luckor24 st
Nettovikt288 gram
Längd530 mm
Bredd290 mm
Höjd70 mm
Pris per gram0,36 kr/g
Hållbarhet>3 mån
Prisvärdhet★★★★★★★★★☆
Bästa pris795 kr

Överraska och skäm bort chokladälskaren med något alldeles utöver det vanliga: en exklusiv chokladkalender från danska Magasin du Nord! Kalenderns luckor låter dig räkna ner till julafton med chokladtryffelkulor i högsta kvalitet från Magasin Chokolade. Tryfflarna finns i åtta olika smaker, bland annat nougat-bergamott, passionsfrukt och mintchoklad.

Totalt kan du hitta 13 stycken chokladkalendrar som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en chokladkalender från Magasin du Nord här och det är denna kalender.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EG - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EG - EX - M2-2 I-EG - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsBäst kalenderNyheter