A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Becks Julkalender XL med Varm Choklad 2022 innan det är för sent

Information om Julkalender XL med Varm Choklad från Becks kan du hitta nedan.

ButikPris
559 kr

Julkalender XL med Varm Choklad år 2022 från Becks är en fantastiskt god chokladkalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 24 välsmakande luckorna. Julkalender XL med Varm Choklad 2022 från Becks är en underbar chokladkalender. Bli familjens favorit och känn vännernas avund när du kommer hem med årets största varm choklad-nyhet.

Chokladkalendern Becks Julkalender XL med Varm Choklad har måtten 460x460x65 mm. Vikten på innehållet i Julkalender XL med Varm Choklad är 590 gram. Kilopriset för denna kalender med choklad är 947 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Julkalender XL med Varm Choklad 2022 når upp till höga (9/10) och är ett utmärkt val men skynda dig för denna chokladkalendern kommer ta slut långt innan december.

ParameterInformation
Bild
TillverkareBecks
ProduktJulkalender XL med Varm Choklad
Typ av kalenderChoklad
Antal luckor24 st
Nettovikt590 gram
Längd460 mm
Bredd460 mm
Höjd65 mm
Pris per gram0,95 kr/g
Prisvärdhet★★★★★★★★★☆
Bästa pris559 kr

Kalendern bjuder på 24 dagars smarrig varm choklad. Bakom varje lucka hittar du en ny portionspåse chokladpulver med 12 spännande smaker.

Totalt kan du hitta 17 stycken chokladkalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en chokladkalender från Becks här och det är denna kalender.

Chokladkalendern Julkalender XL med Varm Choklad är en väldigt god kalender för dig som uppskattar choklad av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna chokladkalender från Becks kom 2022 och har 24 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du  gram underbar lyx i en 46x46x6.5 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom chokladkalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter