A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Simply Chocolate Mega Chokladkalender 2022 innan det är för sent

Information om Mega Chokladkalender från Simply Chocolate kan du hitta nedan.

ButikPris
1195 kr

Mega Chokladkalender år 2022 från Simply Chocolate är en fantastiskt god chokladkalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 30 välsmakande luckorna. Mega Chokladkalender 2022 från Simply Chocolate är en underbar chokladkalender. Mega Chokladkalender

Chokladkalendern Simply Chocolate Mega Chokladkalender har måtten 685x200x65 mm. Vikten på innehållet i Mega Chokladkalender är 1340 gram. Kilopriset för denna kalender med choklad är 892 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Mega Chokladkalender 2022 får maximala 10 av 10 i betyg tack vare sin prisvärdhet och är en av de allra bästa chokladkalendrarna men risken är stor att den slutsåld innan du hunnit köpa den.

ParameterInformation
Bild
TillverkareSimply Chocolate
ProduktMega Chokladkalender
Typ av kalenderChoklad
Antal luckor30 st
Nettovikt1340 gram
Längd685 mm
Bredd200 mm
Höjd65 mm
Pris per gram0,89 kr/g
Prisvärdhet★★★★★★★★★★
Bästa pris1 195 kr

Förutom att den är fullmatad med kvalitetschoklad har denna roliga chokladkalender några extra luckor, för att skämma bort chokladälskaren riktigt ordentligt. Här finns till exempel lucka 19½, eftersom alla vet att dagarna precis innan julledigheten känns extra långa och kräver extra mycket choklad!

Totalt kan du hitta 17 stycken chokladkalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här.

Chokladkalendern Mega Chokladkalender är en väldigt god kalender för dig som uppskattar choklad av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna chokladkalender från Simply Chocolate kom 2022 och har 30 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du  gram underbar lyx i en 68.5x20x6.5 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom chokladkalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter