A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Bulow Lakritskalender 2022 innan det är för sent

Information om Lakritskalender från Bulow kan du hitta nedan.

ButikPris
425 kr

Lakritskalender år 2022 från Bulow är en fantastiskt god lakritskalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 24 välsmakande luckorna. Lakritskalender 2022 från Bulow är en underbar lakritskalender. Upptäck överraskande kombinationer och smakupplevelser för alla sinnen i en värld av tindrande ljus, glimmande vyer och söta läckerheter med en kärna av lakrits.

Lakritskalendern Bulow Lakritskalender har måtten 290x290x65 mm. Vikten på innehållet i Lakritskalender är 345 gram. Kilopriset för denna kalender med lakrits är 1 232 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍👍
Bulow Lakritskalender 2022 får utmärkta åtta i prisvärdhet av tio möjliga genom sin höga kvalité på lakritskalendern.

ParameterInformation
Bild
TillverkareBulow
ProduktLakritskalender
Typ av kalenderLakrits
Antal luckor24 st
Nettovikt345 gram
Längd290 mm
Bredd290 mm
Höjd65 mm
Pris per gram1,23 kr/g
Hållbarhet>3 mån
Prisvärdhet★★★★★★★★☆☆
Bästa pris425 kr

Sätt guldkant på vardagen med en exklusiv julkalender fylld med gourmetlakrits! Denna adventskalender tar dig med på en 24 dagar lång smakupplevelse med olika, spännande sorters lakrits från Lakrids by Johan Bülow.

Totalt kan du hitta 5 stycken lakritskalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en lakritskalender från Bulow här och det är denna kalender.

Lakritskalendern Lakritskalender är en väldigt god kalender för dig som uppskattar lakrits av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna lakritskalender från Bulow kom 2022 och har 24 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du  gram underbar lyx i en 29x29x6.5 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom lakritskalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.

Video på lakritskalendern Bulow Lakritskalender 2022


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter