ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentRamlösa Lakritskalender från Lakritsfabriken är en underbar lakritskalender

Köp Lakritsfabriken Ramlösa Lakritskalender innan det är för sent

Information om Ramlösa Lakritskalender från Lakritsfabriken kan du hitta nedan.

ButikPris
449 kr

Ramlösa Lakritskalender från Lakritsfabriken är en fantastiskt god lakritskalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 24 välsmakande luckorna. Ramlösa Lakritskalender från Lakritsfabriken är en underbar lakritskalender. Varje lucka innehåller 30 gram lakrits.

Lakritskalendern Lakritsfabriken Ramlösa Lakritskalender har måtten 225x125x185 mm. Vikten på innehållet i Ramlösa Lakritskalender är 720 gram. Kilopriset för denna kalender med lakrits är 1 604 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Ramlösa Lakritskalender når upp till höga (9/10) och är ett utmärkt val men skynda dig för denna lakritskalendern kommer ta slut långt innan december.

ParameterInformation
Bild
TillverkareLakritsfabriken
ProduktRamlösa Lakritskalender
Typ av kalenderLakrits
Antal luckor24 st
Nettovikt720 gram
Längd225 mm
Bredd125 mm
Höjd185 mm
Pris per gram1,60 kr/g
Hållbarhet>3 mån
Prisvärdhet★★★★★★★★★☆
Bästa pris449 kr

De tjugofyra luckorna i denna godiskalender är fyllda med lakrits som är omväxlande söt, salt och supersalt. Totalt får du hela 720 gram lakrits, och du hittar såväl favoriter från Lakritsfabrikens ordinarie sortiment som spännande smakkombinationer med saffran, viol och chili bakom luckorna.

Totalt kan du hitta 5 stycken lakritskalendrar som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en lakritskalender från Lakritsfabriken här och det är denna kalender.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsBäst kalenderNyheter