A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Lakritsfabriken Ramlösa Lakritskalender 2022 innan det är för sent

Information om Ramlösa Lakritskalender från Lakritsfabriken kan du hitta nedan.

ButikPris
449 kr
449 kr

Ramlösa Lakritskalender år 2022 från Lakritsfabriken är en fantastiskt god lakritskalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 24 välsmakande luckorna. Ramlösa Lakritskalender 2022 från Lakritsfabriken är en underbar lakritskalender. Julen kommer tidigt för lakritsälskaren!

Lakritskalendern Lakritsfabriken Ramlösa Lakritskalender har måtten 225x125x185 mm. Vikten på innehållet i Ramlösa Lakritskalender är 720 gram. Kilopriset för denna kalender med lakrits är 624 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Ramlösa Lakritskalender 2022 får maximala 10 av 10 i betyg tack vare sin prisvärdhet och är en av de allra bästa lakritskalendrarna men risken är stor att den slutsåld innan du hunnit köpa den.

ParameterInformation
Bild
TillverkareLakritsfabriken
ProduktRamlösa Lakritskalender
Typ av kalenderLakrits
Antal luckor24 st
Nettovikt720 gram
Längd225 mm
Bredd125 mm
Höjd185 mm
Pris per gram0,62 kr/g
Hållbarhet>3 mån
Prisvärdhet★★★★★★★★★★
Bästa pris449 kr

De tjugofyra luckorna i denna godiskalender är fyllda med lakrits som är omväxlande söt, salt och supersalt. Totalt får du hela 720 gram lakrits, och du hittar såväl favoriter från Lakritsfabrikens ordinarie sortiment som spännande smakkombinationer med saffran, viol och chili bakom luckorna.

Totalt kan du hitta 5 stycken lakritskalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här.

Lakritskalendern Ramlösa Lakritskalender är en väldigt god kalender för dig som uppskattar lakrits av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna lakritskalender från Lakritsfabriken kom 2022 och har 24 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du  gram underbar lyx i en 22.5x12.5x18.5 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom lakritskalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter