A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Haupt Lakrits Adventskalender 2022 innan det är för sent

Information om Lakrits Adventskalender från Haupt kan du hitta nedan.

ButikPris
399 kr
399 kr
399 kr

Lakrits Adventskalender år 2022 från Haupt är en fantastiskt god lakritskalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 24 välsmakande luckorna. Lakrits Adventskalender 2022 från Haupt är en underbar lakritskalender. Ännu ett mästerverk från Haupt där man har tagit julkalendern till nästa nivå.

Lakritskalendern Haupt Lakrits Adventskalender har måtten 265x265x90 mm. Vikten på innehållet i Lakrits Adventskalender är 300 gram. Kilopriset för denna kalender med lakrits är 1 317 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Lakrits Adventskalender 2022 når upp till höga (9/10) och är ett utmärkt val men skynda dig för denna lakritskalendern kommer ta slut långt innan december.

ParameterInformation
Bild
TillverkareHaupt
ProduktLakrits Adventskalender
Typ av kalenderLakrits
Antal luckor24 st
Nettovikt300 gram
Längd265 mm
Bredd265 mm
Höjd90 mm
Pris per gram1,32 kr/g
Hållbarhet>3 mån
Prisvärdhet★★★★★★★★★☆
Bästa pris395 kr

Bakom varje lucka gömmer sig en ny smak, och här finns givetvis både söt och salt lakrits, och bitar som har ett lent chokladöverdrag i olika smaker som lyfter fram det absolut bästa hos ditt favoritgodis. Det utlovas dessutom minst två bitar i varje lucka – om du väljer att ta båda själv eller delar kalendern med en annan lakritsälskare är helt upp till dig, men vi vågar lova att det blir en god jul i år!

Totalt kan du hitta 5 stycken lakritskalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en lakritskalender från Haupt här och det är denna kalender.

Lakritskalendern Lakrits Adventskalender är en väldigt god kalender för dig som uppskattar lakrits av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna lakritskalender från Haupt kom 2022 och har 24 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du  gram underbar lyx i en 26.5x26.5x9 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom lakritskalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter