A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Xocolatl Chokladkalender 2022 innan det är för sent

Information om Chokladkalender från Xocolatl kan du hitta nedan.

ButikPris
199 kr

Chokladkalender år 2022 från Xocolatl är en fantastiskt god chokladkalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 24 välsmakande luckorna. Chokladkalender 2022 från Xocolatl är en underbar chokladkalender. Pralinerna är gjorda av högkvalitativ choklad och noggrant utvalda ingredienser.

Chokladkalendern Xocolatl Chokladkalender har måtten 225x165x30 mm. Vikten på innehållet i Chokladkalender är 120 gram. Kilopriset för denna kalender med choklad är 1 658 kr/kg.

👍👍👍👍
Med Chokladkalender får du en chokladkalender som inte riktigt når upp till den absoluta toppen utan bara 4 av 10 i prisvärdhet.

ParameterInformation
Bild
TillverkareXocolatl
ProduktChokladkalender
Typ av kalenderChoklad
Antal luckor24 st
Nettovikt120 gram
Längd225 mm
Bredd165 mm
Höjd30 mm
Pris per gram1,66 kr/g
Prisvärdhet★★★★☆☆☆☆☆☆
Bästa pris199 kr

Hade du också en chokladkalender inför varje jul som barn? Det finns ingen anledning att sluta bara för att man är vuxen! Denna chokladkalender från Xocolatl innehåller dock en lyxigare choklad än den man får i den vanliga chokladkalendern från mataffären.

Totalt kan du hitta 17 stycken chokladkalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Sammanlagt har Xocolatl med 3 stycken chokladkalendrar som vi kan rekommendera dig att titta vidare på.

Chokladkalendern Chokladkalender är en väldigt god kalender för dig som uppskattar choklad av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna chokladkalender från Xocolatl kom 2022 och har 24 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du  gram underbar lyx i en 22.5x16.5x3 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom chokladkalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter