A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Xocolatl Chokladkalender för 2 2022 innan det är för sent

Information om Chokladkalender för 2 från Xocolatl kan du hitta nedan.

ButikPris
595 kr

Chokladkalender för 2 år 2022 från Xocolatl är en fantastiskt god chokladkalender som gör att du önskar att dagarna fram till jul går snabbt så man får öppna alla de 24 välsmakande luckorna. Chokladkalender för 2 2022 från Xocolatl är en underbar chokladkalender. Xocolatl chokladkalender består av 24 askar med två chokladbitar i varje ask.

Chokladkalendern Xocolatl Chokladkalender för 2 har måtten 335x305x50 mm. Vikten på innehållet i Chokladkalender för 2 är 430 gram. Kilopriset för denna kalender med choklad är 1 384 kr/kg.

👍👍👍👍👍👍👍
Chokladkalender för 2 2022 från Xocolatl är en prisvärd chokladkalender som riskerar att ta slut i butikerna snabbt.

ParameterInformation
Bild
TillverkareXocolatl
ProduktChokladkalender för 2
Typ av kalenderChoklad
Antal luckor24 st
Nettovikt430 gram
Längd335 mm
Bredd305 mm
Höjd50 mm
Pris per gram1,38 kr/g
Prisvärdhet★★★★★★★☆☆☆
Bästa pris595 kr

Xocolatl har även i år tagit fram en adventskalender för två personer så att man kan dela smakupplevelsen tillsammans. Med denna fina julkalender med choklad får ni vara med på ett välsmakande juläventyr från Christiansfeld i Danmark.

Totalt kan du hitta 17 stycken chokladkalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Sammanlagt har Xocolatl med 3 stycken chokladkalendrar som vi kan rekommendera dig att titta vidare på.

Chokladkalendern Chokladkalender för 2 är en väldigt god kalender för dig som uppskattar choklad av hög kvalité att se fram emot och suga på. Denna chokladkalender från Xocolatl kom 2022 och har 24 luckor som man helst vill öppna och mumsa på direkt. Totalt får du  gram underbar lyx i en 33.5x30.5x5 cm stor ask. Dock bör du skynda dig eftersom chokladkalendrarna brukar ta slut snabbt. Det finns flera olika grupper av kalendrar som har underbart gott innehåll som t.ex. godiskalendrar, chokladkalender eller lakritskalender.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter