Köp Yves Saint Laurent Advent Calendar 2022 innan det är för sent

Information om Advent Calendar från Yves Saint Laurent kan du hitta nedan.

Advent Calendar år 2022 är en ljuvlig och väldoftande skönhetskalender som har 24 spännande luckor med parfymer, krämer och smink från Yves Saint Laurent. Advent Calendar 2022 från Yves Saint Laurent är en underbar skönhetskalender. Innehåller 3 stjärnprodukter, 20 miniatyrer och 1 star charm.

Värdet på produkterna i Yves Saint Laurent Advent Calendar är hela 4 865 kr så du sparar 1 415 kr om du köper denna kalender istället för att köpa produkterna lösa. Risken är dock stor att andra också ser denna möjlighet och därför gäller det för dig att vara först. Vikten på Advent Calendar inklusive boxen är 1500 gram.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Advent Calendar 2022 når upp till höga (9/10) och är ett utmärkt val men skynda dig för denna skönhetskalendern kommer ta slut långt innan december.

ParameterInformation
Bild
TillverkareYves Saint Laurent
ProduktAdvent Calendar
Typ av kalenderSkönhet
Antal luckor24 st
Bruttovikt1500 gram
Produkternas värde4 865 kr
Du sparar1 415 kr
Prisvärdhet★★★★★★★★★☆
Bästa pris3 450 kr

Upptäck Yves Saint Laurents mest ikoniska produkter i denna adventskalender som innehåller 3 stjärnprodukter, 20 miniatyrer och 1 star charm. Den perfekta presenten för dig själv eller någon du älskar!

Totalt kan du hitta 29 stycken skönhetskalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en skönhetskalender från Yves Saint Laurent här och det är denna kalender.

Skönhetskalendern Advent Calendar 2022 är en fantastisk kalender för dig som uppskattar goda lukter, välgörande krämer, härliga färger och smink av hög kvalité. Denna skönhetskalender från Yves Saint Laurent har 24 spännande luckor att öppna i en vacker kartong som totalt väger 1500 gram. Skönhetskalendrar är de adventskalendrar som tar slut väldigt tidigt under 2022, ibland redan i början på oktober.

Video på skönhetskalendern Yves Saint Laurent Advent Calendar 2022


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter