Köp Lindgren Pippi Julkalender 2024 för snart är de slut

Information om Pippi Julkalender från Lindgren kan du hitta nedan.

Pippi Julkalender från år 2024 är en kul och kreativ leksakskalender som har 24 spännande och inspirerande luckor från Lindgren. Pippi Julkalender 2024 från Lindgren är riktigt rolig leksakskalender. Räkna dagarna fram till julafton med en rolig Pippileksak.

Leksakskalendern Lindgren Pippi Julkalender har måtten 385x335x60 mm.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Pippi Julkalender 2024 når upp till höga (9/10) och är ett utmärkt val men skynda dig för denna leksakskalendern kommer ta slut långt innan december.

ParameterInformation
Bild
TillverkareLindgren
ProduktPippi Julkalender
Typ av kalenderLeksaker
Antal luckor24 st
Längd385 mm
Bredd335 mm
Höjd60 mm
Prisvärdhet★★★★★★★★★☆
Bästa pris339 kr

Pippi Julkalender gör att december känns lite snabbare ända fram till julafton. Pippi Långstrump fyller 75 i år och det firas med en gyllene Pippi-figur i kalendern. Pippi Julkalender deltar i kampanjen Pippi of Today, det är ett samarbete mellan Astrid Lindgren Aktiebolag och Rädda Barnen, syftet är att skapa uppmärksamhet kring och samla in pengar till förmån för flickor på flykt.

Totalt kan du hitta 23 stycken leksakskalendrar från 2024 som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en leksakskalender från Lindgren här och det är denna kalender.

Leksakskalendern Pippi Julkalender är en väldigt kul barnkalender som ger ert barn de utmaningar som barnet hjärna mår bra av. Denna leksakskalender från Lindgren har 24 spännande luckor att öppna i en inspirierande förpackning som har måtten 38.5x33.5x6 cm. Leksakskalendrar är bland de adventskalendrar som tar slut väldigt tidigt på säsongen, ofta redan i oktober.


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter