A--0A-EX - EX - M2-0

Köp Rituals The Ritual Of Advent Calender 2022 innan det är för sent

Information om The Ritual Of Advent Calender från Rituals kan du hitta nedan.

The Ritual Of Advent Calender år 2022 är en ljuvlig och väldoftande skönhetskalender som har 24 spännande luckor med parfymer, krämer och smink från Rituals. The Ritual Of Advent Calender 2022 från Rituals är en underbar skönhetskalender. Bakom varje lucka i The Ritual of Advent-kalendern döljer sig en exklusiv gåva till dig.

Värdet på produkterna i Rituals The Ritual Of Advent Calender är hela 1 050 kr så du sparar 401 kr om du köper denna kalender istället för att köpa produkterna lösa. Risken är dock stor att andra också ser denna möjlighet och därför gäller det för dig att vara först. Skönhetskalendern Rituals The Ritual Of Advent Calender har måtten 550x400x100 mm. Vikten på The Ritual Of Advent Calender inklusive boxen är 2600 gram.

👍👍👍👍👍👍👍👍
Rituals The Ritual Of Advent Calender 2022 får utmärkta åtta i prisvärdhet av tio möjliga genom sin höga kvalité på skönhetskalendern.

ParameterInformation
Bild
TillverkareRituals
ProduktThe Ritual Of Advent Calender
Typ av kalenderSkönhet
Antal luckor24 st
Bruttovikt2600 gram
Längd550 mm
Bredd400 mm
Höjd100 mm
Produkternas värde1 050 kr
Du sparar401 kr
Prisvärdhet★★★★★★★★☆☆
Bästa pris649 kr

Denna underbara adventskalender är en perfekt gåva till någon du håller kär eller dig själv!

Totalt kan du hitta 29 stycken skönhetskalendrar från 2022 som är så bra att de finns listade här. Det finns bara en skönhetskalender från Rituals här och det är denna kalender.

Skönhetskalendern The Ritual Of Advent Calender 2022 är en fantastisk kalender för dig som uppskattar goda lukter, välgörande krämer, härliga färger och smink av hög kvalité. Denna skönhetskalender från Rituals har 24 spännande luckor att öppna i en vacker kartong som totalt väger 2600 gram. Skönhetskalendrar är de adventskalendrar som tar slut väldigt tidigt under 2022, ibland redan i början på oktober.

Video på skönhetskalendern Rituals The Ritual Of Advent Calender 2022


Hitta en trevlig adventskalender hos

Tips på flera bra adventskalendrar

Här finns några av de bästa och mest prisvärda adventskalendrar på marknaden.

I-EX - EX - M2-1

Typer av julkalendrar


Allt juligt om adventskalendrar

Här kan du hitta alla information du behöver om jul- & adventskalendrar. Dessutom finns det en del kul saker och historik om kalendrarna till advent och jul.

H-EX - EX - M2-2 I-EX - EX - M2-3


Meny - Adventskalendrar
Till förstasidan på www.adventskalendrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SkönhetVuxenlekarBäst kalenderNyheter